Tijdens zo’n bezoekje aan de Macdonalds schijnen mannen vrijwel allemaal hetzelfde te doen of te ervaren tijdens het verorberen van zo’n heerlijke burger. Maestro burger, euroknaller of toch maar een big mac? 

Afgelopen week was ik ook van de partij na een avondje stappen en vroeg de mannen naar hun mening en gedragingen tijdens een bezoekje aan de Mac.

1) Na een half uur alweer honger hebben
Propvol zitten na drie cheeseburgers een big mac en een doosje kipnuggets en dan vervolgens na een half uur alweer barsten van de honger.

2) Na het eten terug gaan om nog iets bij te bestellen
Denken dat je alles wel besteld hebt van wat je wilt en het meer dan genoeg is en dan vervolgens toch nog wat extra’s bij bestellen, want mannen moeten goed eten, toch?

3) Achteraf spijt hebben
Want zeg nou eerlijk? Zo’n burger, doosje kipnuggets en een patatje klinkt heel goed wanneer je honger hebt, maar na die tijd denk je ALTIJD hetzelfde; eigenlijk was het totaal niet te bikken.

4) Groentes kennen we niet
Althans, dat geldt voor de meesten. Sla en andere groenten op een hamburger? Hahah! Mannen blijken liever voor een “plain” burger te gaan. Gewoon een stuk vlees en al die andere poespas is overbodig.

5) Hap, slik weg
Terwijl wij vrouwen rustig aan het kauwen zijn op onze Mckroket werkt meneer in de tussentijd drie cheeseburgers weg, een doosje kipnuggets en een Mcflurry. Hap, slik weg.

Inmidels al trek gekregen? Kijk na het eten van zo'n lekkere burger eens tussen ons vacatureaanbod! Wil je hulp bij het vinden van de perfecte kandidaat? Vul dan ons aanmeldformulier in.

Vergeet ons niet te volgen op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.