Als wij op zoek gaan naar collega’s dan moet deze persoon eigenlijk minimaal 4 rollen kunnen uitvoeren: sales, recruitment, HR en projectmanagement. Om hier dus de geschikte personen voor te vinden is soms nogal een opgave. Het gaat niet altijd om je ervaring maar wel degelijk om je talent voor de bovenstaande disciplines. Want het is niet alleen de bedoeling om ‘mensen weg te zetten’ of ‘poppetjes te schuiven’ maar om aan beide kanten aan een langdurige relatie te bouwen.

The start of something new.

Toen ik hier ruim twee jaar geleden begon wist ik ook niet precies hoe uitzenden in zijn werk ging. Totaal blanco ben ik de procedure in gegaan en voor ik het wist zat ik met zeer ervaren collega’s op kantoor in Apeldoorn. Het motto van Euro Planit: ‘Verbinden geeft energie’ staat hierbij voorop. Wat willen wij bereiken? De juiste match maken tussen enerzijds de perfecte kandidaat (op basis van harde en zachte criteria) en anderzijds het perfecte bedrijf en de best passende functie voor diegene. Dit is (soms) een erg complex proces en daar komen dus ook o.a. de bovenstaande talenten bij kijken. Maar inderdaad; het verbinden van vraag en aanbod geeft me nog steeds energie! En door steeds meer ervaring en kennis op te doen in de branche werd het werk voor mij alleen maar leuker!

Teamwork makes the dream work?

Naast individuele talenten is het ook zeer belangrijk om goed samen te kunnen werken met je team. Alleen samen kun je er écht voor zorgen dat jij als organisatie de markt, zowel vraag als aanbod, kan bedienen op een zeer persoonlijke en servicegerichte manier. In Apeldoorn heb ik het genoegen om samen te werken met twee hele leuke collega’s: Bart en Merel.

Ik ben blij met mijn collega’s als zij een goede kandidaat voor mijn relatie hebben, of zij met mij als mijn relatie interesse heeft in hun kandidaat. Het gaat niet om de onderlinge competitie maar om het samen bereiken van gestelde doelen.

The best project you’ll ever work on is you.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk ook om je persoonlijke groei in deze baan. De uitzendbranche is een snelle en dynamische branche. Dit moet je liggen. Ik heb persoonlijk nog nooit zoveel over mezelf geleerd als in de afgelopen periode bij Euro Planit en daarnaast maak je een hele snelle ontwikkeling door op het gebied van (markt)kennis, ervaring en je professionele netwerk. Euro Planit als werkgever biedt hier bij uitstek de gelegenheid voor en investeert ook in jou als persoon en professional. Hierdoor heb ik nu de kans gekregen om mijn ambitie (een leidinggevende functie) waar te maken.

We’re hiring!

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte collega’s die het als een uitdaging zien om aan de slag te gaan in de uitzendbranche en in een team, zoals net bondig geschetst. Mensen die zichzelf uit willen dagen, beter willen leren kennen, passie hebben voor het werken met mensen, een professioneel netwerk op willen bouwen en ook die scoringsdrang hebben, zijn daarom bij ons altijd van harte welkom! Samen kunnen we gaan kijken naar jouw kwaliteiten en hoe we deze kunnen toepassen in ons werk- (en speel-)veld. Kijk op onze website voor concrete vacatures en wellicht ontmoeten we elkaar waar vraag en aanbod elkaar vinden: bij Euro Planit!

Wij zijn op zoek naar een: Accountmanager/ Recruiter / HR-adviseur én Projectleider in één!
Reageren kan op:
- Recruiter
Inhouse Consultant


 

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.