Sebastiaan Kolkman is werkzaam bij B.V.H. Display en is deze maand uitgeroepen tot medewerker van de maand. Waarom wij zo blij met hem zijn? “Sebastiaan werkt al langere periode via Euro Planit. Altijd naar volle tevredenheid. Montagewerk, binnen of buiten: Sebastiaan staat overal voor open en pakt alles met veel enthousiasme aan. Dat maakt hem volgens ons een fantastische medewerker.”

Kun je iets over jezelf vertellen?
“Ik ben 33 jaar oud en kom uit Winterswijk. Vanuit een bakkerij ben ik naar de procesindustrie gegaan. Ik heb bij Prinzen in Aalten als Emballeur gewerkt en op dit moment werk ik met veel plezier bij B.V.H. Display.”

Sebastiaan werkt als Montagemedewerker Buitendienst bij B.V.H. Display. Zijn functie bij Prinzen kwam te vervallen, maar hij kon al vrij snel aan de slag bij B.V.H. Sebastiaan plaatst signing. Zowel binnen als buiten. Wat signing is? Het is alles wat te maken heeft met het fysiek communiceren van teksten en beelden, ofwel visuele communicatie. Bedrijven, merken en winkels zetten signing in om offline reclame te maken, in een winkelpand of buiten, op straat. B.V.H. Display ontwerpt en produceert deze producten. 

Klinkt als een mooie baan. Wat maakt je werk zo leuk, Sebastiaan?
“Ik kom op veel verschillende locaties en mensen zien direct resultaat van mijn werk. Eigenlijk maak ik altijd iets mooier dan het was, dus mensen zijn over het algemeen erg blij als ik kom. Ons doel is dan ook dat we iedere plek die we bezoeken mooier maken dan het was!”

Is er ook nog iets dat je minder leuk vindt aan je werk?
“Ik weet soms pas kort van tevoren waar ik heen ga. Een langere termijnplanning is dus lastig, maar dat maakt het werk ook wel weer verrassend.”

Ruim 30 jaar geleden werd B.V.H. Display opgericht. Het familiebedrijf is een toonaangevende marktspeler in de sign- en display industrie. B.V.H. Display ontwerpt en produceert de sign- en displayproducten in eigen huis en zijn beeldbepalend in de winkelstraten van heel Europa. Naast een creatief bedrijf is het ook een goede werkgever: “Het is een fijn bedrijf om voor te werken”, aldus Sebastiaan. 

Werkgever van de maand

We hebben niet alleen een medewerker van de maand, maar ook een werkgever van de maand. En dat is deze maand: Prinzen! Een oude werkgever van Sebastiaan. Consultant Sander werkt al jaren samen met deze opdrachtgever: “De Achterhoekse nuchterheid en saamhorigheid kenmerken Prinzen. Kwaliteit en innovatie zijn belangrijk, maar er is ook veel aandacht voor de menselijke factor. Mede daardoor heerst er een prettige werksfeer waarin iedereen optimaal kan functioneren. Werkgever van de Maand is een welverdiende titel voor dit bedrijf!”

 Prinzen

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.