"Wij zijn Marjon en Nick en samen met onze collega’s in Hengelo hebben wij diverse Werving & Selectie procedures mogen doen. En wat is het ontzettend gaaf om mensen te begeleiden naar een passende (structurele) baan! Vooral het gevoel dat je een soort ‘matchmaker’ bent maakt ons werk ontzettend leuk & waardevol."

Bijzondere trajecten

“Het leukste traject dat ik (Marjon) heb gedaan is dat ik iemand die al geruime tijd in een vast dienstverband zat heb mogen begeleiden. Het was voor hem erg lastig te bepalen of hij er wel goed aan deed om (eventueel) een overstap te maken. Na een aantal gesprekken met mij en de opdrachtgever heeft hij het toch aangedurfd om die switch te maken. Op dit moment is hij al ruim 1,5 jaar met veel plezier werkzaam bij onze opdrachtgever! Dit traject gaf voor mij de toegevoegde waarde aan van ons werk, doordat ik hem op een transparante wijze heb kunnen informeren & bijstaan.”

“Eén van de W&S trajecten die mij (Nick) het meeste bij blijft is die van de plaatsing van een HR-Manager. Het traject duurde meerdere maanden en bestond in totaal uit vijf gesprekken. Zonder mijn intake mee te rekenen. Daarnaast deed ook de coronacrisis zijn intrede. Al die ‘variabelen’ maken het wel spannend, want er hoeft maar een gesprekspartner tussen te zitten die geen klik voelt met de kandidaat of de kandidaat heeft elders al een baan gevonden. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en heb ik er een nieuwe contactpersoon bij.”

Nieuwe uitdaging gevonden

“Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging maar leek het juiste bedrijf met de juiste functie maar niet te kunnen vinden. Toen ik in contact kwam met Marjon van Euro Planit dacht ik eerst, daar gaan we weer. Ja, ik had wel eens gehoord van het bedrijf maar nog niet eerder mee in contact geweest.

Marjon nam echt de tijd voor mij en luisterde goed naar wat ik wilde en wat voor mij belangrijk was. Het voelde prettig en comfortabel en ik vertrok met een positief gevoel. Voor ik het wist had ik de eerste vacatures in mijn mailbox waarvan zij dacht dat ze goed zouden aansluiten bij mijn wensen. Op de meeste gaf ik een positieve reactie en er werd direct een gesprek opgezet. Het was niet meteen raak door allerlei verschillende redenen maar we bleven in gesprek en ze had een bepaalde drive om de passende baan voor mij te vinden.

Niet veel later bleek alles te kloppen en had ik mijn nieuwe uitdaging gevonden. De weken erna werd ik nog regelmatig geappt door Marjon om te vragen hoe het gaat en hoe het bevalt. Erg attent en zoals het hoort in mijn ogen. Het maakt dat wanneer ik op zoek zou gaan naar iets nieuws, ik wel weet waar ik het eerste naartoe bel. Sterker nog, als er iemand uit mijn omgeving werk zou zoeken dan zou ik hen adviseren hetzelfde als ik te doen. Gedurende het gehele traject lag de aandacht bij mij en bij het vinden van een goede baan die bij mij past."

Wil je in contact komen met Marjon of Nick? Mail dan naar m.vanrooijen@europlanit.nl of n.bannink@europlanit.nl of bel naar +31 74 250 38 00

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.