We leven in tijden waarin niets ons echt beperkt in onze zoektocht naar geluk in het buitenland. Zo vertrekken we uit het land van herkomst, omdat we kansen zien om ons verder te ontwikkelen. We willen graag onze skills verbeteren, een andere taal leren of gewoon het avontuur van hun leven aan gaan. Wat de reden van migratie ook is, je moet weten waar je moet beginnen bij deze grote stap. Naar welk land je ook gaat, je zult geconfronteerd worden met een nieuwe taal, een nieuwe cultuur, buitenlandse mensen en je zult zelf de eerste stap van je nieuwe avontuur daadwerkelijk moeten zetten. We nemen je mee in wat Euro Planit voor deze grote groep arbeidsmigranten kan betekenen.

 

AANTREKKELIJKE MIGRATIEBESTEMMING

Nederland is voor veel mensen nog steeds een zeer aantrekkelijke migratiebestemming. Waarom is dat zo? Afgezien van de verschillen in het salaris, staat de Nederlandse arbeidsmarkt open voor zowel studenten, die op zoek zijn naar tijdelijk werk, als professionals die een vaste baan zoeken. Ook heeft Nederland een goed geschreven wet die werknemers beschermt. In Nederland zijn uitzendbureaus erg populair. Deze bureaus worden gecontroleerd door externe instanties die erop letten dat de woonomstandigheden, de lonen en de veiligheid op het werk op het juiste niveau zijn.

Wist jij dat Euro Planit op meerdere fronten hiervoor gecertificeerd is. Zo zijn wij SNA (Stichting Normering Arbeid), SNF (Stichting Normering Flexwonen), VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) gecertifieerd én zijn wij aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

 

MULTICULTUREEL TEAM

Euro Planit heeft meer dan 400 werknemers met verschillende nationaliteiten in dienst. Vanuit Polen en Roemenië tot China en Engeland, tot nu toe is niks te gek. Onze EU-Flex-afdeling bestaat daarom ook uit jobcoaches die afkomstig zijn vanuit Polen, Roemenië en Duitsland die meerdere talen spreken. In dit multiculturele team van Euro Planit streven we ernaar om de eerste momenten van een migrant in Nederland, zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Hier hoort onder andere bij:

  • Helpen bij het verkrijgen van een BSN-nummer,
  • het opstarten van een ziektekostenverzekering, 
  • het verzorgen van een accommodatie en vervoer naar het werk
  • en bieden wij een jobcoach aan voor de gehele duur van het contract.

 

KORTE LIJNTJES

Als arbeidsmigranten op zoek zijn naar een baan in Nederland, hoeven ze alleen maar contact op te nemen via Facebook of te bellen naar een van onze recruiters. Zo houden we korte lijntjes en kan er snel geschakeld worden. Onze recruiters presenteren alle actuele vacatures die overeenkomen met de kwalificaties en ervaring van kandidaten. Als een aanbod interessant is, zullen zij binnen enkele dagen alle nodige formaliteiten regelen en zo kan al heel snel alles geregeld zijn.

Wil jij meer weten over wat Euro Planit voor jou kan betekenen op het gebied van arbeidsmigranten en hun specialiteiten? Neem dan contact op via info@europlanit.nl of +31 575 55 55 18

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.