We zijn in gesprek met Vera, een begrip binnen Euro Planit Personeelsdiensten

“Wanneer je werkt met mensen, word je verrast en teleurgesteld. Dat hoort erbij”

Vera Nagel is een begrip binnen Euro Planit, en zelfs ver daarbuiten. Als jong meisje is ze afgestudeerd bij Euro Planit onder toeziend oog van Wouter Siemes, oprichter van Euro Planit Personeelsdiensten. Na haar afstuderen heeft Vera het bedrijf nooit meer verlaten. Trots vertelt ze ons hoe dit allemaal is gelopen: ze pakt zelfs haar stageverslag er nog even bij! Het onderwerp van haar afstuderen? Het opzetten van VCU binnen Euro Planit: een onderwerp dat vandaag de dag nog erg belangrijk is. Veiligheid gaat ten slotte boven alles.

Vera heeft haar opleiding personeelsmanagement aan het Saxion afgerond met focus op de specialisatie arbeid & gezondheid, en op management & organisatie. Dit bleek een geweldige basis voor haar loopbaan. Enthousiast vertelt ze over haar carrière en alle ontwikkelingen die de branche, markt en vooral ook zijzelf hebben doorlopen. Inhouse vestigingen, sales, VCU en preventiemedewerker: alles zit erin! Commerciële gesprekken, administratie maar vooral gesprekken met mensen uit verschillende achtergronden. Vera is een ster in het vertellen van anekdotes, maar wat haar vooral is bijgebleven is dat er gewerkt wordt met mensen; iets wat oprecht en altijd boeiend is. “Waar je werkt met mensen word je verrast en teleurgesteld. Dat hoort erbij!”

Met enige regelmaat denkt Vera terug aan hoe de werkzaamheden ‘vroeger’ gingen. Er was veel handwerk te doen en dus gingen de werkzaamheden wel eens mis. Soms waren de consequenties daarvan best groot, zeker wanneer het ging om het verlonen en uitbetalen van uitzendkrachten. Het vroegere handwerk van de briefjesverwerking was een tijdrovende maar vooral ook foutgevoelige klus. Gelukkig is de automatisering op dat gebied een enorme vooruitgang.

“Sowieso is er veel veranderd, de flexbranche staat namelijk nooit stil. We werken altijd al met mensen uit alle lagen van de samenleving, maar de laatste jaren ook steeds meer met arbeidsmigranten. Ik kom zo in contact met diverse culturen en verschillende gebruiken. Pools, Roemeens en Portugees bijvoorbeeld. Dat maakt het werk ook zo boeiend en dynamisch, echt geen dag is hetzelfde. Je maakt wat mee!"

 

 

 

“Wat brengt vandaag?”

Naast haar dagelijkse werkzaamheden in de rol van senior consultant, is Vera ook verantwoordelijk voor diverse projecten binnen het bedrijf. Zo vervult ze ook de rol van preventiemedewerker. Arbeid en gezondheid blijven als een rode draad meelopen op haar pad. Het is namelijk belangrijk dat mensen in een prettige, veilige en plezierige werkomgeving kunnen werken. Verder houdt Vera zich bezig met het bedienen van de arbeidsmarkt in de werkgebieden Achterhoek en Liemers.

Vanwege de open cultuur waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën, is Euro Planit voor Vera dé perfecte werkgever. Iedereen kan namelijk lekker zichzelf zijn! Het fijne team en de sfeer maken het plaatje helemaal compleet. “Ik krijg energie van hectiek, en alle ballen tegelijk in de lucht houden is iets wat mij typeert. Ik heb langdurige relaties met mijn opdrachtgevers en bij mij geldt de regel: wat je ziet is wat je krijgt. Ik houd van open en eerlijke communicatie. Daarnaast ben ik enthousiast en niets is mij dan ook te gek. Hoe lastiger de aanvraag, hoe harder ik mij erin vastbijt om het dan ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Ik houd wel van een uitdaging!”

Kortom, Vera is nog lang niet uitgekeken bij Euro Planit. Ben je benieuwd wat Vera voor jou kan betekenen? Mail haar via v.nagel@europlanit.nl, of bel haar via 0575 – 55 55 18.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.