Blogs | Euro Planit

Deborah is werknemer van de maand!

Geschreven door Admin | 25 sep 2022

In deze nieuw werknemer van de maand maak je kennis met Deborah, uitzendkracht bij Shell via Euro Planit.

Werknemer van de maand!

Deborah is in de maand september bij Euro Planit werknemer van de maand! Ruim twee jaar geleden is deze vriendelijke, spontane vrouw uit Hengelo bij ons in beeld gekomen toen zij solliciteerde voor de functie ‘verkoopmedewerker tankstation’, een baan die in haar woonplaats beschikbaar was.

Als we kijken naar het cv van Deborah, zien we een totaal andere werkervaring. Ze heeft de studie schoonheidsspecialiste succesvol afgerond, waarna zij bij de Beauty Bar in Enschede haar studie toe kon passen en ervaring op kon doen binnen het werkveld. Ze verkocht beautyproducten, gaf massages en schoonheidsbehandelingen aan klanten en kon hen voorzien van nieuwe, mooie nagels. Helaas is de Beauty Bar failliet gegaan, waardoor Deborah bij de Wibra en C&A aan de slag is gegaan.

In 2020 stopte dit werk, en besloot Deborah zich breder te oriënteren op de arbeidsmarkt. Niet veel later kwam ze, op 26-jarige leeftijd, de vacature ‘verkoopmedewerker tankstation’ bij Weidenaar Tankstations tegen op de website van Euro Planit. Deze vacature trok gelijk haar aandacht, waarna ze direct besloot om te solliciteren. Ze zag namelijk een grote overeenkomst met haar vorige banen: ervaring met de kassa en het leuke klantcontact.

Een baan die perfect bij je past

Na een gesprek met Lisette, consultant bij Euro Planit, en een sollicitatiegesprek bij Shell kon Deborah snel starten. Het inwerken heeft ze als prettig ervaren, omdat ze twee weken naast een ervaren medewerker werd geplaatst die haar rustig alle verschillende taken en onderdelen heeft uitgelegd. Stap voor stap leerde Deborah meer over Shell en de werkzaamheden, waardoor ze alles goed in zich op kon nemen. Tot op de dag van vandaag leert ze steeds weer wat nieuws bij.

Deborah kan bij haar werk de uren maken die ze zelf wil, en door de korte afstand zelfs lekker met de fiets naar het werk. Ook kan ze nieuwe ervaringen opdoen op de broodjesafdeling: bijvoorbeeld zelf broodjes klaarmaken op bestelling! Daarnaast vindt ze het fijn dat het werk veel afwisseling bevat. Deborah kan op verschillende diensten ingepland worden, waarbij iedere dienst haar eigen taken heeft. Zo is het mogelijk dat je in een dienst verantwoordelijk bent voor de bezetting van de kassa, of juist voornamelijk bezig bent met het schoonmaken van de shop en de pompen: zowel een binnen- als buitenbaan dus! Verder vindt Deborah het contact met de gasten erg leuk. Ze ziet veel vaste gezichten en weet bij binnenkomst van een gast al welke koffie hij gaat bestellen.

Daarnaast geeft Deborah aan het leuk te vinden als er weer nieuw aanbod in de winkel komt. Een nieuw broodje op de kaart bijvoorbeeld; het nieuwe broodje mag geproefd worden, en daarna krijgen de collega’s uitleg over het broodje en hoe deze gemaakt wordt. De nieuwe Focaccia Avocado is bijvoorbeeld nu wel een van haar favorieten! Binnen de pomp heerst een fijn teamgevoel en Deborah kan het dan ook goed vinden met haar collega’s, welke erg blij zijn met haar in het team. Op dit moment is Deborah de jongste in het team van ongeveer 13 medewerkers.

Van Euro Planit naar Shell

Voor Deborah was het de eerste keer dat ze via een uitzendbureau aan een nieuwe baan is begonnen. Ze geeft aan dat het contact met Euro Planit erg prettig verloopt. Dit komt, volgens Deborah, voornamelijk omdat Euro Planit heel transparant is in haar werkzaamheden: duidelijk, eerlijk en meehelpen aan verwachtingsmanagement.

Deborah is in 2020 via Euro Planit bij Shell gestart, en nu kunnen we melden dat ze rechtstreeks een contract aangeboden heeft gekregen bij hen! We feliciteren haar van harte maar zullen het contact wel missen. Wij checken zo nu en dan even in om te kijken hoe het met haar gaat!

Deborah zoekt nog collega’s! Is deze baan ook jou op het lijf geschreven? Lees dan de volledige vacature hier verder en misschien word jij de nieuwste collega in dit leuke team!