Ook in 2023 zet Euro Planit werknemers en werkgevers graag in het zonnetje. Voor de eerste maand van het jaar hebben wij gekozen voor Nick Scwankhaus en A.S.E. Aluminium en Staalindustrie B.V! Dit zijn hun verhalen.

Werknemer van de maand

Nick is werkzaam voor Euro Planit in de regio Hoogeveen. Hij heeft diverse diploma’s behaald voor zijn opleiding binnen het mbo ‘Sport en Bewegen’, maar hier zag hij weinig toekomst in. Na zijn studie heeft Nick ervaring opgedaan als logistiek medewerker bij TECE in Smilde. Hier was hij onder andere bezig met orderpicken, het maken en controleren van vrachtbonnen, en het contact onderhouden met chauffeurs. Dit werk sprak hem erg aan, en ook de werksfeer was er goed. Helaas waren er nauwelijks doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf, waardoor Nick verder is gaan zoeken. Na een kleine zoektocht kwam hij terecht in de beveiliging, waar hij ook een certificaat voor heeft behaald. Echter viel de realiteit van het werk hem tegen: hij maakte lange dagen en kon weinig doen. Tijd voor een nieuwe uitdaging dus!

Nick besloot om weer de logistiek in te gaan. Na een prettige sollicitatieprocedure met Euro Planit, is hij gestart als logistiek medewerker bij A.S.E. Aluminium en Staalindustrie B.V. Na een aantal weken merkte hij dat het werk wat hij deed hem toch geen voldoening gaf, en is hij in gesprek gegaan met het bedrijf. Na dit gesprek is Nick overgeplaatst naar de montageafdeling, waar hij kozijnen in elkaar zet. Hier beleeft hij veel plezier aan, maar ziet nog genoeg leerpunten. Hij wil bijvoorbeeld de tekeningen van de kozijnen beter leren begrijpen. Euro Planit wil dan ook graag met behulp van een scholingsvoucher een passende cursus voor Nick vinden.

Nick is een sterke vent met een goede werkmentaliteit. Hij leert graag elke dag nieuwe dingen bij, en gaat nieuwe uitdagingen graag aan. Nick was blij verrast toen Euro Planit hem had gekozen als werknemer van de maand: iets wat hij zeker niet had verwacht. Nadat Nick zijn presentje in ontvangt heeft mogen nemen, heeft hij ons een rondleiding gegeven binnen het bedrijf en heeft hij alle werkprocessen laten zien. Tijdens de rondleiding viel op dat er een prettige werksfeer hangt bij A.S.E., en dat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding.

Werkgever van de maand

Naast het kiezen van een werknemer van de maand, is A.S.E. Aluminium en Staalindustrie ook gekozen als werkgever van de maand. Sinds het eind van de vorige zomer levert Euro Planit personeel aan het bedrijf. Een prettige samenwerking, want het contact tussen beide bedrijven gaat erg gemoedelijk! A.S.E. is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerp, productie en montage van kwalitatief hoogwaardige aluminium elementen. Dit doen ze voor nieuwe en bestaande bouw, maar ook voor andere speciale toepassingen. Kwaliteit staat bij hen centraal, maar zeker ook de samenwerking met relaties en het team staat hoog op de agenda. Alles om de klus met elkaar te kunnen klaren!

In de nieuwe fabriekshal van A.S.E. beschikt het bedrijf over goed opgeleide, gecertificeerde medewerkers. Ook beschikken zij over de modernste, computergestuurde apparatuur om het ontwerp met grote precisie te realiseren. Alles is bij hen gericht op kwaliteit en effectiviteit! De eindproducten die klaar zijn voor levering of montage worden met alle benodigde materialen klaargezet voor de levering aan een klant of bouwplaats. A.S.E. is trots op hun eigen, deskundige medewerkers, en biedt gemotiveerde collega’s graag de kans om het vak te leren. Het bedrijf vraagt soms veel van haar werknemers, maar die zijn op hun beurt weer enthousiast om écht vakwerk af te leveren.

Lijkt werken bij A.S.E. Aluminium en Staalindustrie jou ook wel wat? Neem dan eens contact op met onze vestiging in Hoogeveen! Je kunt bellen met 0528 – 82 02 80 en je kunt mailen naar info@europlanit.nl.

Nick en A.S.E, van harte gefeliciteerd!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.