Ook in deze korte wintermaand is het weer tijd voor een medewerker van de maand. In februari is dat Mateusz Antoszewski, een werknemer die werkzaam is bij DFDS via Euro Planit. Mateusz is vanuit Polen naar Nederland geëmigreerd en is benaderd door een recruiter van Euro Planit met de vraag of hij interesse had in een logistieke functie bij DFDS. Met Radek heeft hij een prettige kennismaking gehad, en kreeg hij direct een rondleiding bij DFDS. Al snel daarna kon hij beginnen en inmiddels is hij een jaar werkzaam bij DFDS.

Bij het bedrijf bestaan zijn werkzaamheden uit het laden en lossen van producten in de vleesindustrie. De werkzaamheden beginnen vaak pas later in de middag, waardoor het vooral een avondfunctie is. Wel is het iedere dag weer een uitdaging om het hele warehouse te vullen, en aan het eind van de dag weer leeg te krijgen. Alle vrachtwagens moeten op tijd geladen worden. Het grootste voordeel volgens Mateusz? Dat het goed betaalt!

Mateusz heeft een zeer goede werkmentaliteit, die hij elke dag weer vol inzet. Over het bedrijf zelf zegt hij dat het een mooi bedrijf is met veel verschillende culturen. “Samen maken we in een collegiale werksfeer iedere dag weer een succes!” Logistiek is hij echt een allrounder maar wil zich wel graag verder ontwikkelen. Via Euro Planit heeft hij altijd mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen in de logistiek. Op de werkvloer is hij ondertussen bezig met een woordje Nederlands leren.

Zoals op de foto te zien, staan Mateusz en Radek niet binnen bij DFDS. Dat komt omdat Radek bij Mateusz op bezoek is gegaan in zijn huisvesting, waar hij nu ook al een jaar verblijft. “Euro Planit heeft voor mij huisvesting geregeld in de buurt van mijn werk. Zo ben ik binnen 15 minuten fietsen al op mijn werk!” Vertelt Mateusz. “In dit huis bevindt zich alles wat ik nodig heb om fijn te leven. Als er toch iets is wat ik nodig heb, kan ik contact opnemen met Radek. Hij staat snel bij mij voor de deur om het op te lossen.”

Werkgever van de maand

Buiten dat Mateusz de werknemer van de maand is, is DFDS de werkgever van de maand. Sinds 2021 levert Euro Planit personeel aan DFDS. DFDS, eerder bekend als HSF Logistics, is een leidende dienstverlener op het gebied van logistieke oplossingen voor de koude keten. Ze bieden opslag, verpakking, transport en andere diensten voor alle types temperatuur gecontroleerde voedingsmiddelen. Dit doen ze in heel Europa. Euro Planit levert het personeel voor de locatie Winterswijk.

Lijkt werken bij DFDS jou ook wel wat? Neem dan eens contact op met onze vestiging in Vorden! Je kunt bellen met 0575 – 55 55 18 of stuur een e-mail naar info@europlanit.nl.

 

Mateusz en DFDS, van harte gefeliciteerd!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.