De vakantieperiode staat voor de deur, dat betekent dat veel mensen met vakantie gaan. Uiteraard hartstikke verdiend na al het harde werk maar een bedrijf draait natuurlijk gewoon door. Daarom zet Euro Planit zich ook in om jongeren te voorzien van een vakantiebaan! Sander Biemolt is bij Euro Planit gekomen voor een vakantiebaan. Hij is gestopt met zijn opleiding en kan gelijk aan het werk. Na een leuk gesprek was hij geïnteresseerd om aan het werk te gaan bij Heijs Food Products.

Er is een rondleiding afgesproken bij Heijs. Hier is ontdekt dat Sander wel wat ervaring heeft op de expeditie, prettig is in omgang en goede mentaliteit en leergierig en gedreven is. Normaliter komen kandidaten te werken in de productie. Er is aan hem gevraag of hij op de expeditie wil werken, zodat hij een teamleider kan overnemen in de vakantieperiode. Hierover hoefde Sander niet lang na te denken en is inmiddels gestart bij Heijs Food Products.

“Ik word elke dag gemotiveerd in deze functie omdat ik veel variatie heb in het werk. Daarnaast heb ik leuke collega’s en dat het werk goed betaald is ook mooi meegenomen. Heijs is een erg leuke werkgever om voor te werken. Het is hier gezellig, er hangt een goede sfeer en ook de werkdruk is niet te hoog. Ik maak en verwerk pakbonnen, zet alle gegevens in het systeem voor de expeditie en ik zet het proces in van begin tot eind.”

“Er is niet echt iets wat ik minder leuk vind hier. Soms is er een taalbarrière binnen het bedrijf, maar dat is ook weer leerzaam. Heijs lijkt een chaotisch bedrijf maar niets is minder waar. Er wordt gestructureerd gewerkt. Ik vond het spannend om hier aan het werk te gaan, maar Heijs is een interessant bedrijf. Dat was ook gelijk mijn eerste indruk!”

“Als kind droomde ik van een eigen bedrijf, ik kom uit een zeer ondernemende familie. Daarom wil ik me ook verder ontwikkelen in het zelfstandig worden want ik wil uiteindelijk niet meer afhankelijk zijn. Een belangrijke les die ik geleerd heb? Dat je het leven niet altijd te serieus moet nemen, maar af en toe een lolletje moet hebben.”

Met deze wijze woorden van Sander sluiten we dit interview af. Ben jij geïnteresseerd geraakt in vakantiewerk bij Heijs of een van onze andere opdrachtgevers? Neem gerust contact met ons op! We gaan eerst met jou in gesprek om je wensen aan te horen, zodat we de perfecte werkgever voor je kunnen vinden. Neem contact op met Euro Planit door te bellen naar +31 575 55 55 18 of e-mail naar info@europlanit.nl.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.