Het is altijd leuk om een beeld te krijgen van onze uitzendkrachten, bedrijven en consultants. Daarom gaan we ook in 2024 door met ons vaste thema: de medewerker van de maand! Voor de eerste maand van het jaar is Richmond Shane, Operator bij What’s Cooking, uitgeroepen tot medewerker van de maand! In deze blog lees je zijn hele verhaal.

Richmond, ook wel bekend binnen het bedrijf als ‘Ricky’, werkt als Operator binnen What’s Cooking. Hij heeft al meerdere jaren ervaring als Operator Food en heeft, voordat hij is begonnen bij What’s Cooking, bij vergelijkbare bedrijven gewerkt. “Ik merk dat ik steeds zelfstandiger werk en heb voor de toekomst de ambitie om meerdere machines tegelijk te beheren met grotere hoeveelheden”, aldus

Warming-up vóór de sportschool

Ricky start om 05:00 in de ochtend en is verantwoordelijk voor het maken van het deeg. “Ik voeg alle ingrediënten toe volgens een geheim receptuur, wat heel nauwkeurig moet gebeuren om schade aan de systemen (producten) te voorkomen.” Als operator draagt Ricky een grote verantwoordelijkheid en daardoor moet hij ’s ochtendsvroeg erg alert zijn. “Dat is juist iets wat ik leuk vind aan mijn baan”, geeft Ricky aan. Daarnaast houdt hij ook niet van stilzitten. Buiten zijn actieve baan bij What’s Cooking doet hij in zijn vrije tijd aan kickboksen. “Ik merk dat het werk als operator fysiek zwaarder is dan een sportschool, maar dat vind ik helemaal niet erg. Zo krijg ik alvast een heerlijke warming-up voor dat ik naar de sportschool ga!”

Wat maakt werken leuk?

Ricky heeft verschillende punten die het werk bij What’s Cooking zo leuk maakt. “Het gaat mij vooral om de gezellige collega’s en de goede werksfeer. Ik werk bijvoorbeeld veel samen met mijn naaste collega Ali: we werken en regelen bijna altijd samen.” Ook vindt Ricky het mooi om te zien dat er verschillende nationaliteiten zei aan zei werken bij What’s Cooking: “We begrijpen elkaar met gebaren of een simpele blik, iedereen helpt elkaar hier!” Ricky heeft nog een tip voor mensen die misschien bij What’s Cooking willen starten: “Als je als operator geen zin hebt om elke dag in de sportschool te staan, goed geld wil verdienen en van hard werken houdt, dan is dit echt de plek voor jou!”

Krzystof Kuberski, de teamleider van Ricky, is erg blij dat hij in dienst is bij What’s Cooking. “Ricky is altijd aanwezig, brengt goede energie met zich mee en durft andere collega’s ook aan te spreken op fouten. Ook is Ricky echt een harde werker en dus echt een aanwinst voor ons team!” aldus Krzystof.

Ook Magda Behnke, consultant bij Euro Planit en ook verantwoordelijk voor plaatsingen bij Whats Cooking, ziet dat de samenwerking erg goed verloopt. “Als consultant heb ik bijna dagelijks contact met de uitzendkrachten en houden elkaar op de hoogte van de recente ontwikkelingen. Mensen die bij What’s Cooking starten zijn tevreden en gaan graag aan de slag bij hun nieuwe baan. Dit maakt het plaatsen van kandidaten bij What’s Cooking erg prettig!” aldus Magda.

Over What’s Cooking

What’s Cooking is een vooraanstaande producent van vleeswaren in Nederland en behoort tot de meest prominente spelers in de vleeswarenindustrie. Ze staan bekend om hun hoogwaardige producten, waaronder verse knak- en rookworsten. Euro Planit voorziet hen van aan vaste aanwas van medewerkers die aan het werk gaan in hun vestiging in Borculo, waaronder operators. Een operator vervult een cruciale rol binnen What’s Cooking. Zonder hen kunnen de machines die in de fabriekshal staan niet bediend worden en dus kan de productie niet opgestart worden. Zij zijn van onschatbare waarde en echt onmisbaar voor het bedrijf.

Euro Planit is nog op zoek naar productiemedewerkers! Bekijk de hele vacature hier, of neem contact op met Euro Planit via info@europlanit.nl of via 0575 – 55 55 18.

Meld je aan voor de JobSpotter!


Meld je hier aan voor de JobSpotter en ontvang elke twee weken de nieuwste vacatures in jouw regio!