In de laatste maand van het eerste kwartaal van 2023 is weer een medewerker van de maand geselecteerd! In maart is René ten Donkelaar medewerker van de maand geworden. Hij werkt sinds december 2022 via Euro Planit bij Wila B.V. – De Toolholder in Lochem. Hier is hij bankwerker, nadat hij als monteur zonnepanelen heeft gewerkt. Dit betekent dat hij geen ervaring had in de functie van bankwerker, maar hij was zeer geïnteresseerd in de baan.

René kwam met onze consultant Bjorn in gesprek nadat René net werkzoekende was geworden. Na een uitgebreid intakegesprek bij ons op kantoor onder het genot van een kop koffie hebben Eelco en Bjorn de wensen en behoeftes van René in kaart gebracht. Al snel kwamen we tot de conclusie dat Wila B.V. perfect bij René zou kunnen passen. Hij was razend enthousiast over Wila B.V. en na een kennismaking en rondleiding waren zowel het enthousiasme als de interesse geheel wederzijds! In samenwerking met Wila B.V. en Euro Planit heeft René de kans gekregen en met beide handen aangepakt om zich te ontwikkelen als bankwerker.

Het is duidelijk dat René goed in het team ligt en hij goed met zijn collega’s omgaat. Kortom: hij heeft zijn werkplek echt als een tweede thuis gemaakt. Hij vindt zijn werkzaamheden als bankwerker erg leuk om te doen en heeft hier nu een stuk meer kennis van dan dat hij aan het begin had. Dit geeft ons van Euro Planit natuurlijk een goed gevoel, want uiteindelijk is het zoeken en vinden van een passende baan een heel belangrijk onderdeel in iemands leven waarbij werkgeluk bovenaan staat!

Werkgever van de maand

Naast een werknemer van de maand, is er natuurlijk ook altijd een werkgever van de maand. Deze maand is Wila B.V. de werkgever van de maand! Het bedrijf is een wereldleider op het gebied van kantpersproductiviteit. Wila B.V. is een fijn bedrijf om bij te werken. Er heerst een gemoedelijke sfeer zodra je binnenstapt of begint met een nieuwe baan. Binnen het bedrijf gaat contact onderling gemakkelijk en snel. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Sinds december 2022 levert Euro Planit vakkrachten aan Wila B.V. voor de lange termijn. Mensen krijgen de kans om hier tot hun pensioen te werken. Met het succes van René in het achterhoofd, hopen wij in de toekomst nog meer vakkrachten te kunnen plaatsen bij deze mooie organisatie.  Deze snel groeiende organisatie biedt vele mogelijkheden voor zowel mbo’ers metaal & techniek als recent afgestudeerde hbo’ers en ervaren professionals. De focus ligt op innovatie en groei.

Lijkt werken bij Wila B.V. jou ook wel wat? Neem dan eens contact op met onze vestiging in Hengelo. Je kunt bellen met 074 – 250 3800 of stuur een e-mail naar hengelo@europlanit.nl.

René en Wila B.V., van harte gefeliciteerd!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.