Erik heeft sinds kort via Euro Planit een baan gevonden als project controller bij Nijhuis Saur Industries. Wij gingen bij hem langs om hem te feliciteren en te vragen hoe het hem bevalt bij Nijhuis Saur Industries. Het is weer een mooi succesverhaal geworden, precies waar wij altijd naar op zoek zijn!

Wat houden je werkzaamheden in als Project Controller?

“Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, analyseren en interpreteren van financiële gegevens van wereldwijde projecten. Daarnaast houd ik me bezig met het opstellen en analyseren van financiële rapporten, budgetten en projectprognoses. Het analyseren van projecten is belangrijk om verbeterpunten vast te stellen. We dagen o.a. projectmanagers uit over het budget, de planning en de werkelijke en verwachte kosten in alle fasen van een project. Dit is belangrijk om projectconsistentie te waarborgen”

Internationale ondersteuning

“Onze focus ligt op het ondersteunen van de locatie Doetinchem maar daarnaast bieden we ook ondersteuning aan andere bedrijven binnen de groep, zowel hier in Nederland als internationaal.”

Inwerkprogramma

“Bij Nijhuis Saur Industries krijg je een uitgebreid inwerkprogramma en een vaste buddy /“noaber” die je goed wegwijs maakt tijdens de eerste periode. Er heerst een fijne werksfeer en er is ook zeker tijd voor een geintje.”

Over Nijhuis Saur Industries

Het doel van Nijhuis Saur Industries is om water te beschermen en ervoor te zorgen dat onze klanten – gemeenten, industrieën, burgers, boeren/agrariërs en de samenleving als geheel – water op waarde schat.

Met een uitgebreid portfolio van innovatieve technologieën en baanbrekende oplossingen levert Nijhuis Saur Industries lokale, schaalbare en circulaire oplossingen aan meer dan 5.000 referenties wereldwijd en dragen we bij aan een duurzamere en veerkrachtige toekomst

Daarnaast zet Nijhuis Saur Industries zich in om anderen te overtuigen van het belang van (drink)water. Zo kunnen we samen investeren in waterbesparing en nieuwe oplossingen ontwikkelen ter bescherming van één van de meest kostbare hulpbronnen van onze planeet. Nijhuis Saur Industries noemt het #MissionWater en nodigt iedereen uit om zich aan te sluiten bij deze beweging!

Marvin Tengker HR Advisor bij Nijhuis Saur Industries

“Wij bieden uitdagende functies binnen een internationale omgeving die een toegevoegde waarde leveren aan natuur, milieu, een circulaire economie en maatschappelijk verantwoord ondernemen”

“De locatie in Doetinchem fungeert als kenniscenter binnen de groep. Dit uit zich o.a. in samenwerking met hogescholen, universiteiten en scale-ups. Als medewerker bij Nijhuis Saur Industries krijg je vrijheid en vertrouwen. Wij bieden een inspirerende, uitdagende en dynamische werkomgeving!”

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie over het werken bij Nijhuis Saur Industries?

Vraag dan naar Ingrid Olivier zij is te bereiken op i.olivier@europlanit.nl of 06 - 57586861

Op dit moment zijn er vacatures voor onder andere een Manager Engineering en Senior Project Inkoper. Solliciteren kan via onze website!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.