Wij hebben Romhild een attentie overhandigd om hem te feliciteren met zijn contract bij Dutch Thermal Engineering. Romhild is gestart op uitzendbasis en door zijn juiste inzet en werkmentaliteit is hij beloond voor een contract voor onbepaalde tijd.

 

Romhild is werkzaam in de functie van monteur. Hij is verantwoordelijk voor het assembleren van werktuigbouwkundige en koeltechnische delen van de machines en installaties. Het aanleggen van water- en koelleidingen, solderen en fitwerkzaamheden aan leidingdelen.

Hij vindt de afwisseling in zijn werk prettig en de sfeer onderling met collega’s is erg goed.
Over de opdrachtgever:

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt en produceert DTE veelal installaties volgens klant specifieke eisen en richtlijnen. DTE is een allround-bedrijf dat koel-, verwarming- en tempereer installaties ontwikkelt en produceert van 1 tot 2000kW en voor alle mogelijke toepassingen. DTE heeft vestigingen in Nederland en Indonesië. Met momenteel 70 gemotiveerde medewerkers zetten wij ons dagelijks in om uw specificaties om te zetten naar technisch perfecte oplossingen.

Wil jij net als Romhild aan de slag bij Dutch Thermal Engineering? Kijk dan bij de actuele vacatures: allround servicemonteur, senior engineer werktuigbouwkunde, junior engineer werktuigbouwkunde en assemblagemedewerker. Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575 555 518.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.