Martijn heeft via Euro Planit een baan gevonden als Commercieel Manager bij Dumaco in Varsseveld. Succesverhalen mogen zeker gedeeld worden, en zo ook het verhaal van Martijn!

 

Succesvolle bemiddeling Commercieel Manager

Dumaco Varsseveld heeft voorjaar 2023 Euro Planit ingeschakeld voor de Werving & Selectie van de functie Commercieel Manager. Vervolgens heeft consultant Ingrid Olivier de passende match gemaakt met Martijn van Beckhoven voor deze mooie en uitdagende functie.

“Ik kende Martijn al van een aantal jaren geleden toen hij zelf een metaalbedrijf had in Doetinchem. Ik was zijn contactpersoon en heb toen meerdere personen aan een leuke baan geholpen in het team van Martijn”, zegt Ingrid. Martijn besloot toen om een uitstap te maken naar een andere branche, en het contact werd minder. Toch leiden alle wegen weer naar Rome, want een tijd later kwamen Martijn en Ingrid weer met elkaar in contact. “Ik was mij aan het oriënteren op een commerciële managementfunctie bij een bedrijf in de metaal/ plaatbewerking toen Ingrid mij benaderde voor deze functie bij Dumaco! De klik was er meteen en deze zomer ben ik gestart bij Dumaco als Commercieel Manager”.

 

Wat houdt je functie in?

“Samen met het team ben ik verantwoordelijk voor klanten in Nederland, België en Duitsland en het realiseren van nationale en internationale groei”. “Daarnaast maak ik deel uit van het managementteam en samen met de andere MT leden ben ik (mede) verantwoordelijk voor de visie en strategie en het optimaliseren van (interne) processen” geeft Martijn aan. “Bij Dumaco vinden we duurzame samenwerkingen belangrijk en begrijpen wij de uitdagingen van klanten. Hierdoor kunnen we de juiste oplossingen bieden voor onze klanten”. Martijn: “Wij zijn een betrouwbare partner waar de klant op kan bouwen. Betrouwbaar zijn betekent afspraken nakomen en ervoor zorgen dat de klant volgens afspraak op tijd over zijn spullen beschikt en natuurlijk van de juiste kwaliteit”.

 

Grootste Plaatbewerker van Europa

Dumaco Varsseveld is als onderdeel van de Dumaco groep de grootste plaatbewerker van Europa en een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor nationale en een steeds grotere groep internationale afnemers. De vestiging in Varsseveld met ruim 100 medewerkers is gespecialiseerd in met name hoogkwalitatieve (samengestelde) producten en onderdelen vervaardigd uit vele soorten plaatwerk voor sanitair-, tuin-, landbouw-, apparatenbouw-, automatenbouw-, voeding- en overige industriële markten.

 

Dumaco Groep

De Dumaco Groep bestaat uit zeven vestigingen in Nederland waar 700 medewerkers werken voor ruim 900 klanten. Door het samenwerken van de vestigingen kunnen zij oplossingen bieden voor al het plaat- en buiswerk op onderdelenniveau, maar ook complete plaatwerksamenstellingen met de mogelijkheid voor machinale nabewerking en nabehandeling of coating. Daarnaast zijn ze hoogwaardig gecertificeerd qua organisatie en op het gebied van lassen. En dankzij de landelijke dekking, hebben klanten altijd een lokale partner in de buurt.

 

Ook fluitend naar je werk?

Heb je net als Martijn ook interesse om iedere dag fluitend naar je werk te gaan en bij Dumaco te werken? Dumaco zoekt nog versterking!

Op dit moment zijn er vacatures op de locatie Varsseveld voor onder andere Productiemanager (MT Lid), Quality Engineer, Werkvoorbereider, Financieel Administratief medewerker en een Commercieel Technisch medewerker.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Ingrid Olivier via i.olivier@europlanit.nl of via 0575 – 55 55 18.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.