Werknemers in het zonnetje zetten, dat is iets waar wij bij Euro Planit dol op zijn! Bij ons heeft elke medewerker de kans om de felbegeerde titel “Werknemer van de Maand” te verdienen. Deze keer is het de beurt aan Lukasz Jarzabek, een toegewijde vrachtwagenchauffeur bij Distrivers in Hoogeveen!

 

Werknemer van de maand

Lukasz begon zijn avontuur bij Euro Planit in april 2022 als nachtchauffeur bij VHC ActiFood in Hoogeveen. ‘s Nachts bracht hij met zijn vrachtwagen horecaproducten van leveranciers rond. In september 2023 nam hij afscheid van zijn positie bij VHC ActiFood en maakte de overstap naar Distrivers. Bij deze nieuwe werkgever, waar hij opnieuw op de vrachtwagen zit, brengt Lukasz met zijn eigen route voedselpakketten naar ziekenhuizen en zorginstellingen.

Voor Lukasz betekende deze overstap naar Distrivers een perfecte match met zijn wensen. Hij is zelf ontzettend blij met zijn nieuwe functie en beschouwt het als een succesvolle overgang naar ander werk.

Elke Werknemer van de Maand ontvangt van ons een klein pakketje als blijk van waardering. In het geval van Lukasz hebben we contact opgenomen met Ad Ooms, verantwoordelijk voor de planning van alle vrachtwagens (en onder andere Lukasz). Ad kon precies zien wanneer Lukasz terug zou zijn bij Distrivers, waarna we hem verrasten met het pakketje. "Hij keek erg verbaasd en enthousiast toen hij net bezig was met uitladen", vertelt collega Riquette Kok.

Euro Planit is trots op Lukasz; hij is immers een chauffeur waarop je kunt bouwen! Daarnaast krijgen wij positieve geluiden terug van Distrivers: Lukasz is niet alleen betrouwbaar op de weg, maar ook prettig in de omgang. Een waardevolle aanwinst voor Distrivers dus!

 

Werkgever van de maand

Laten we ook de werkgever van de maand niet vergeten: Distrivers! Als leverancier van maaltijden voor onder andere zorginstellingen en ziekenhuizen beheersen zij het gehele proces van productie, inkoop, distributie, bereiding tot ondersteuning op locatie. Distrivers staat bekend om hun goede begeleiding van werknemers, zelfs startende chauffeurs krijgen volop kansen om verschillende kilometers te maken.

De vriendelijke sfeer bij Distrivers valt direct op wanneer je er binnenstapt. Iedereen neemt altijd de tijd voor je, waarvoor je ook komt. Euro Planit heeft diverse chauffeurs bij Distrivers geplaatst en onderhoudt contact met verschillende afdelingen om te kunnen bijspringen waar nodig. Als blijk van waardering voor de goede samenwerking hebben we Ad Ooms, onze contactpersoon voor chauffeurs, getrakteerd op een heerlijke taart.

Euro Planit heeft meerdere vacatures open staan bij Distrivers. Ook hebben wij verschillende vacatures open staan voor vrachtwagenchauffeurs, zoals bijvoorbeeld deze in Hoogeveen en deze in Raalte. Wil je er meer over weten? Laat het ons dan weten via info@europlanit.nl of bel naar 0575 – 55 55 18. Wij zorgen voor de perfecte match! Wie weet ben jij wel de volgende Werknemer van de Maand!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.