Ook in mei is het natuurlijk weer tijd voor een medewerker van de maand! Deze maand is dat Xandro, werkzaam bij Miron Violetglass, omdat wij trots op hem zijn. Hij is bij Miron Violetglass aan het werk gegaan na slechts één gesprek, zo’n goede eerste indruk heeft hij direct achter gelaten.

Xandro kwam in contact met onze consultant Riquette toen hij net klaar was met zijn MBO opleiding logistiek. Het viel gelijk op dat hij er voor wil gaan. Hij heeft een ontzettend goede werkmentaliteit en is echt een persoon waar je op kan bouwen. Tegenwoordig moet hij zijn eigen boontjes doppen, omdat zijn ouders naar het buitenland zijn verhuisd en hij in Nederland is gebleven.

Bij Miron Violetglass heeft Xandro gevarieerde werkzaamheden. Zijn teamleider leert hem de fijne kneepjes van het vak. Toen we hem bezochten tijdens zijn werk, merkten we dat Xandro echt op zijn plek is en volledig zichzelf kan zijn. Bij dit bedrijf hebben we direct een warm welkom gehad, waarbij gastvrijheid en de vrolijke, prettige werksfeer direct merkbaar zijn. We hopen dat Xandro hier veel kan leren en in de toekomst mooie stappen kan maken.

Werkgever van de maand

Doordat Xandro werknemer van de maand is, is Miron Violetglass automatisch werkgever van de maand. Bij de rondleiding die we kregen, merkten we direct dat het bedrijf een professionele uitstraling heeft en zich inzet met voor duurzaam werken. De communicatie tussen Euro Planit en Miron Violetglass verloopt op een zeer prettige manier, met korte lijnen en weinig wachttijd.

Miron Violetglass in Hoogeveen produceert, distribueert en verkoopt een breed assortiment unieke en gepatenteerde violet glasverpakkingen en toebehoren. Dit is voor natuurlijke producten in de cosmetica, personal health en food & drinks industrie. Vanuit het magazijn in Hoogeveen levert het bedrijf wel 50 miljoen flessen en potten met bijbehorende sluitingen, pompjes, pipetten en andere accessoires per jaar. Dit is aan klanten in meer dan 70 verschillende landen. In 2020 is het bedrijf Drents Ondernemer van het jaar geweest.

Lijkt werken bij Miron Violetglass jou wat? Neem dan eens contact op met onze vestiging in Hoogeveen. Je kunt bellen met +31 528 820 280 of stuur een e-mail naar hoogeveen@europlanit.nl.

Xandro en Miron Violetglass, van harte gefeliciteerd!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.