In de wereld van technische vaardigheden en professionele ontwikkeling is elke reis uniek. Het verhaal van Aleko Nachev is er een van vastberadenheid, kansen grijpen en groei binnen een uitdagende omgeving. Laten we eens kijken hoe hij zijn pad heeft gevonden bij Holland Gasspring.

Aleko begon zijn technische achtergrond in Bulgarije, waar zijn interesse in vakmanschap en precisie al vroeg werd gewekt. Toen hij bij Holland Gasspring terechtkwam, was het niet alleen een stap voorwaarts in zijn carrière, maar ook een reis naar nieuwe mogelijkheden. Een ontmoeting met Bjorn Ligtenberg, een bekende van zijn tijd bij Kiwi, opende de deur naar Holland Gasspring. Aleko greep de kans met beide handen aan.

Is elke baan perfect?

Wat maakt zijn werk zo boeiend? Voor Aleko is het de mix van uitdagingen, de mogelijkheid om te leren en te groeien, en niet te vergeten, de vriendelijke sfeer onder collega's. Het leren van het draaien van grote series op een CNC-draaibank is slechts een van de vele taken die hij met enthousiasme omarmt. Maar laten we eerlijk zijn, geen enkele baan is perfect. Als je Aleko vraagt of er dingen zijn die hij minder leuk vindt, blijft het antwoord onuitgesproken. Maar zijn motivatie is duidelijk: de kans om door te groeien en zijn eigen persoonlijke doelen te bereiken.

Ga élke uitdaging aan!

En hoe zit het met Holland Gasspring als werkgever? Volgens Aleko is het een goed bedrijf, dat waarde hecht aan zijn medewerkers en een omgeving biedt waarin iedereen kan gedijen. De sfeer binnen het bedrijf is informeel maar professioneel - er is tijd voor een grapje, maar er wordt ook hard gewerkt. Terwijl Aleko zijn weg vindt in zijn functie, kijkt hij uit naar de toekomst. Zijn droom? Zich verder ontwikkelen in CNC-programmering en -instelling, een ambitie die perfect past bij zijn streven naar groei en uitmuntendheid.

Zoals elk verhaal heeft ook dat van Aleko een voortdurende ontwikkeling. Hij is vastbesloten om elke uitdaging aan te gaan, elke kans te grijpen en zijn weg te banen naar een veelbelovende toekomst bij Holland Gasspring.

Over Holland Gasspring

Holland Gasspring levert, met een rijke geschiedenis van productie, gasveren die wereldwijd worden toegepast in diverse sectoren. Of het nu rechtstreeks bij de klant is of via een tussenhandelaar, de gasveren worden gemaakt met vakmanschap en precisie. Wat Holland Gasspring BV onderscheidt, is het brede scala aan beschikbare uitvoeringen. Hun klantgerichte aanpak en het kleine, hechte team van professionals zorgen voor een persoonlijke en efficiënte service.

Lijkt het je leuk om bij Holland Gasspring te werken?
Neem contact met ons op! Dat kan via info@europlanit.nl of via 0575 – 55 55 18.

Meld je aan voor de JobSpotter!


Meld je aan voor de JobSpotter en ontvang elke twee weken de nieuwste vacatures rechtstreeks in jouw inbox!