In juni is het tijd voor een medewerker van de maand, die niet direct op haar plek zat maar absoluut niet opgaf. Anna Soliwoda is sinds begin dit jaar werkzaam bij Bribus. Zij zit hier nu helemaal op haar plek en hoopt nog lang bij dit mooie bedrijf te werken.

Anna haar verhaal begint vijf jaar geleden al, als ze via Euro Planit bij Stafier in Zevenaar aan het werk gaat. Hier heeft ze een half jaar gewerkt en heeft ze verschillende andere banen gehad. Twee jaar geleden kwam ze weer in dienst bij een bedrijf via Euro Planit, maar helaas eindigde dat werk begin dit jaar. Ze nam vervolgens zelf het heft in handen en belde om te vragen of wij mogelijkheden voor haar zagen.

Magda zag potentie in haar en heeft haar voorgesteld bij Bribus. Hier heeft ze voor het eerst in haar leven een sollicitatiegesprek gehad, waar ze erg zenuwachtig voor was. Naast het gesprek kreeg ze ook een rondleiding en de eerste indruk was zo goed, dat ze direct voelde dat dit een geweldige werkgever zou zijn. Toen ze hoorde dat ze mocht beginnen bij Bribus, was ze erg blij. Ze is nu enkele maanden hier aan het werk en zegt dat ze zeer tevreden is met dit bedrijf als werkgever. Naar eigen zeggen heeft ze hier jarenlang op gewacht, een bedrijf waar ze zich thuis voelt en wordt behandeld als een gelijkwaardige medewerker.

Als kind droomde Anna ervan om zangeres te worden. Hoewel werken bij Bribus natuurlijk iets heel anders is, zingt ze wel in een band en treedt ze vaak op tijdens feestjes en partijen. Ook is ze regelmatig te vinden als zangeres bij verschillende evenementen in het Poolse restaurant “Klein Zakopane” in Giesbeek. Anna hoopt nog lang bij Bribus te kunnen werken en wil graag medewerkers van Euro Planit meegeven: geef de moed niet op om ooit een baan te vinden waar je echt gelukkig van wordt. Er komt een moment waarop je die baan zult vinden.

Werkgever van de maand

Naast een medewerker van de maand, hebben wij ook altijd een werkgever van de maand. Deze maand is dat Bribus, een keukenproducent gevestigd in Dinxperlo. Bribus levert keukens aan professionele vastgoedbeheerders. Of het nu gaat om een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of bestaande keukens die moeten worden vervangen. Bribus regelt het hele proces van advies tot en met de begeleiding van bewoners of kopers, de levering, installatie en service.

Het contact met Bribus verloopt uiterst soepel. Er is bijna dagelijks contact met HR adviseur Kim Hilhorst, evenals met de productieleiders Barry en Irma. We hanteren een transparante, open en eerlijke communicatie naar elkaar toe. Bribus is een van de meest plezierige werkgevers in Dinxperlo! Dit sentiment wordt ook gedeeld door andere werknemers, die het werken bij Bribus als zeer aangenaam ervaren en zich er thuis voelen, alsof ze deel uitmaken van een grote familie.

Is jouw interesse gewekt en wil jij ook bij Bribus werken? Neem dan direct contact op met onze recruiter Magda Behnke via 0575 55 55 18 of stuur een e-mail naar m.behnke@europlanit.nl

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.