Het idee om de gehele maand november een snor te laten staan komt uit Melbourne, Australië. De Movember Foundation is opgericht om aandacht te schenken aan onder andere prostaatkanker en teelbalkanker, maar ook aan de algemene gezondheid van de man. De stichting streeft naar een uiteindelijke vermindering van vermijdbare sterfgevallen door het vroeg opsporen/diagnosticeren van kanker en effectieve behandelingen. De stichting stimuleert daarnaast mensen om zich bewust te zijn van kanker in de familiegeschiedenis, het jaarlijks ondergaan van een controle en het aannemen van een gezondere levensstijl. De Movember Stichting heeft dus de snor als symbool, net zoals Pink Ribbon het roze lintje heeft. 

Maar wat kun jij doen tijdens Movember? Je kunt uiteraard een snor laten staan, maar daarnaast kun je ook een donatie doen, in beweging komen met de Move-uitdaging, zeg het voort of organiseer een evenement waarbij je aandacht besteed aan Movember.


Euro Planit besteedt deze maand ook aandacht aan Movember. Gedurende de hele maand gaan wij onze mannelijke collega’s aan jullie voorstellen op social media, uiteraard met een mooie snor. Zo besteden wij aandacht aan Movember en kun jij daarnaast kennis maken met onze collega’s en eventueel ontdekken wat zij voor jou kunnen betekenen. Want ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Of heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar personeel? Euro Planit helpt graag!

 

Ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan even naar ons vacatureaanbod. Wil je hulp bij het vinden van de perfecte kandidaat? Vul dan ons aanmeldformulier in. Benieuwd naar de foto’s van onze collega’s met snor? Volg ons dan op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

 

 

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.