Bij Pasen denken we aan iets langer in bed blijven liggen, de geur van vers afgebakken croissantjes en harde broodjes, een goed glas verse jus d’orange en onze geliefden om ons heen. Om vervolgens in de middag de tuin in te gaan op zoek naar die oh zo lekkere chocolade eieren, want diegene die de meeste eieren vindt, verdient natuurlijk ook nog een megagrote chocoladepaashaas. Daarna nog even wandelen door het bos, lekker televisiekijken of een bordspel doen. Prima invulling van het paasweekend, toch?

En dan is het weer dinsdag. De laatste chocolade eitjes worden opgegeten en een nieuwe week is weer begonnen. Je pakt het solliciteren weer op, vult alles netjes in bij het UWV en struint het internet af naar vacatures die bij jou passen. Je cv is klaar en ook maak je wat tijd vrij voor het schrijven van een sollicitatiebrief. Maar wat nou als dit gemakkelijker kan? Ga je er dan voor?

Een leuke baan vinden is namelijk een eitje bij Euro Planit. Wij doen ons paasbest om voor jou werk te vinden waar je met plezier naar toe kunt gaan. Werk dat écht bij jou past! Solliciteren wordt een eitje dus neem gerust contact met ons op. 

Kijk anders eens tussen ons vacatureaanbod. Wil je hulp bij het vinden van de perfecte kandidaat? Vul dan ons aanmeldformulier in. Vergeet ons niet volgen op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter.

 

Heb je onze blog van vorige week al gelezen? Bekijk hem hier.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.