1)    Probeer de belangrijkste taken uit te voeren in de ochtend
In de ochtend is het nog niet zo warm en benauwd buiten en is je concentratie beter. Hup, hup! Afstrepen die to do list.

2)    Ga naar buiten
Daglicht en vitamine D doen  de mens goed dus maak in de pauze even een wandeling of verplaats de vergadering naar buiten. Even weg van je bureau en toch nuttig bezig zijn! 

3)    Ga naar de supermarkt en haal ijsjes
Zomer staat gelijk aan ijsjes, toch? Ga even vlug langs de supermarkt en haal ijsjes voor het hele kantoor. Jij blij, zij blij!

4)    Kantoor make-over
Fleur het kantoor iets op en zet zomerse muziek aan. Bloemen, gekleurde strandballen, zomerse slingers, poster van mooie stranden en vakantieplekjes. !00% zeker weten dat je op kantoor zitten al een stukje minder erg vindt.

5)    Ga netwerken
Ga langs bij potentiele klanten of maak een afspraak met een bestaande klant op een goed terras. Een positieve vibe doet meer dan je denkt!

6)    Accepteer het
Je kunt het er telkens van gaan balen dat je op kantoor zit, maar daar schiet je niets mee op. Voor je gevoel heeft heel Nederland vrij behalve jij, maar jij bent al op vakantie geweest of moet nog gaan en dan is de rest aan het werk.

 

 

Ben jij momenteel nog op zoek naar werk? Kijk dan eens tussen ons vacatureaanbod! Wil je hulp bij het vinden van de perfecte kandidaat? Vul dan ons aanmeldformulier in.

Vergeet ons niet te volgen op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.