1.   

Uitzendwerk is leuk!

De meeste mensen verkiezen een vaste baan boven een baan via een uitzendbureau. Zekerheid boven alles, want de huur of de hypotheek moet toch betaald worden. Maar Euro Planit is veel meer dan alleen een uitzendbureau. Wij bieden ook mogelijkheden op een vaste baan, een goede loopbaanontwikkeling en nog veel meer! Het kan je veel bieden, zeker wanneer je nog niet zo goed weet wat je wilt doen of wanneer je kiest voor flexibiliteit!

 

2.

Je maakt gebruik van ons netwerk

Onze medewerkers werken vaak op verschillende projecten en bij verschillende inleners. Vanwege de korte sollicitatieprocedures kan het zijn dat je in een jaar voor meerdere opdrachtgevers werkt. Hierdoor kun je een groot netwerk met contactpersonen opbouwen. Dit kan van pas komen wanneer je onverhoopt zonder werk komt te zitten. Wanneer je bij verschillende opdrachtgevers goed werk verricht krijg je in de praktijk sneller werk dan werkzoekenden die alleen voor een rechtstreeks contract in aanmerking willen komen.

 

3. 

Snel geregeld

Via een uitzendbureau is de sollicitatieprocedure vaak veel korter. Voor rechtstreekse contracten nemen bedrijven vaak de tijd. Daarnaast zijn er allemaal andere kandidaten die ook op dezelfde functie solliciteren. Voor uitzendbaan leggen wij de contacten met bedrijven. Wanneer je bij ons in beeld bent kun je vaak snel starten met je nieuwe baan. Euro Planit staat goed bekend bij haar opdrachtgevers. Wederzijds vertrouwen zorgt ervoor dat uitzendkrachten na een kort kennismakingsgesprek al ingezet kunnen worden op de functie.

 

4.  

Wij helpen jou graag verder ontwikkelen

Scholing vergroot de kansen op de arbeidsmarkt, ook voor uitzendkrachten! We horen steeds vaker dat uitzendkrachten scholing zien als middel om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ze zien het als een manier om aan een vaste baan te komen of een nieuwe uitzendbaan te krijgen. Zit je niet op je plek in je huidige (uitzend)baan? Wil jij iets heel anders doen, maar beschik je niet over de juiste papieren? Dan is het opleidings- en/of omscholingstraject via Euro Planit misschien iets voor jou. Wij bieden opleidingstrajecten met baangarantie aan in verschillende branches waarin wij actief zijn, zoals bijvoorbeeld Techniek, Logistiek, Industrie en ICT. 

 

5.

Salaris

Het salaris van een uitzendkracht is over het algemeen gelijk aan het salaris van iemand in een vergelijkbare functie in vaste dienst bij het bedrijf waar je werkt. De verloning die 4 wekelijks plaatst vindt is heel transparant; elk uur dat je werkt krijg je betaald. Daarnaast bouw je gewoon vakantie uren, vakantiegeld, kortverzuim en afhankelijk van je leeftijd ook pensioen op.  

 

Probeer het eens! Er zijn mensen die zweren bij uitzendwerk, ze willen niet anders meer! Neem gerust eens contact op met 1 van onze vestigingen of kijk eens op de vacaturepagina.

 

Volg je ons al op Facebook, Twitter en Instagram?

 

 

Nieuwe vacatures ontvangen?


Meld je aan voor de JobSpotter en ontvang elke twee weken de nieuwste vacatures rechtstreeks in jouw inbox!