1. Je komt je bed niet uit

Natuurlijk zijn we allemaal weleens moe en is het zeker als het ’s ochtends nog donker en koud is, is het niet altijd leuk vroeg je bed uit te moeten. Komt het vaker voor dan één, twee keer per week?  Reden om je af te vragen of je nog wel op je plek zit. Mensen die plezier hebben in hun werk, komen ‘s ochtends makkelijk hun bed uit en hebben over het algemeen zin om naar hun werk te gaan.

 

2. “Is dit alles?”

Van tevoren dacht je; dit is mijn droombaan! Maar eenmaal aan het werk valt het tegen. In plaats van dat je werk je voldoening geeft leef je op maandagochtend al toe naar 17:00...het weekend…of vakantie. Je moet het gevoel hebben dat je iets toevoegt, dat je waarde creëert, dat je anderen mensen helpt, maar vooral: het moet je een goed gevoel over jezelf geven, het gevoel dat je lekker bezig bent en op de goede weg zit. Heb jij dat gevoel nog? Zo niet…alarmbellen.

 

3. Iedere maandag is “Blue Monday”

Waarschijnlijk ligt het echt niet aan de maandag. Officieel is de derde maandag in januari pas de meest deprimerende dag van het jaar. Misschien heb je gewoon geen leuke baan? Als je iedere week weer de maandag gebruikt als excuus waarom je je depri voelt..moet je toch eens bij jezelf te raden gaan of je nog wel op je plek zit!

 

4. Over een leuke baan vertel je met trots

Maaaaaaar…wanneer je het liefst tegen iedereen vertelt hoe vreselijk jouw baan is…of het bedrijf waar je werkt…of je werkzaamheden… of je misschien zelfs schaamt voor je werk? Dan klopt er iets niet. Wanneer je op je plek zit vertel je met trots wat je doet en waar je werkt en straal je dit ook uit.

 

5. Je gaat je werk uit de weg

Je mailbox zit vol, maar toch vind je tijd om je bureau op te ordenen, of alle Social Media af te struinen. Net als studieontwijkend gedrag uit je studententijd is dat wat je nu doet om niet te hoeven werken. Wanneer je er op deze manier de kantjes vanaf loopt, is het misschien tijd voor iets nieuws!

 

Wij bij Euro Planit helpen je graag bij het vinden van de perfecte baan. Een baan die écht bij jou past en waar jij écht gelukkig van wordt en waar je met trots over verteld aan anderen! Kijk eens tussen ons vacatureaanbod of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wil je hulp bij het vinden van de perfecte kandidaat? Vul dan ons aanmeldformulier in.

Vergeet ons niet te volgen op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.