Slechts een handje vol weet op vroege leeftijd al precies wat hij/zij wil worden en doet er alles aan deze droom na te streven. De meerderheid raakt lichtelijk in paniek als ze bedenken hoe ontzettend veel keus er is en denken dat als die keus eenmaal is gemaakt, er geen weg meer terug is. 

En dan?

Tsja, welke richting ga je op? Je bent er, na je flink te hebben georiënteerd, eindelijk uit wat je wilt gaan doen. Je meld je aan voor een passende opleiding, gaat indien nodig op kamers...Je beleeft de tijd van je leven! Na een aantal jaren hard leren en studeren is het zover; je hebt je diploma in ‘the pocket’! En dan? Weet jij al precies wat je leuk vindt en wat bij je past? Superfijn, want dan kun je aan de slag om jouw droom(baan) te verwezenlijken. Weet je dat nog niet? Dan heb ik een goede tip voor je!

Kom je Oriënteren op de Achterhoekse Talententuin

Euro Planit maak graag kennis met jouw talent! De jaarlijkse Achterhoekse Talententuin vindt dit jaar plaats op vrijdag 24 november op het Dru Industriepark in Ulft. Tijdens de Achterhoekse Talententuin kom je als talentvolle student of starter in contact met meer dan 50 inspirerende bedrijven en bemiddelingsbureaus uit de Achterhoek. Omdat wij bij Euro Planit vinden dat jouw talent de toekomst is, gaan mijn collega’s graag met jou in gesprek om er samen achter waar jouw hart ligt. Laat je verrassen door de eindeloze carrièremogelijkheden in de Achterhoek!

Ben je nou niet in de gelegenheid om naar de Talententuin te komen? No worries! Wij staan ook op andere momenten voor je klaar! Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. En anders, tot morgen!

 

Meer informatie over de Achterhoekse Talententuin vind je hier. Volg je ons al op  Facebook, Twitter en Instagram?

Nieuwe vacatures ontvangen?


Meld je aan voor de JobSpotter en ontvang elke twee weken de nieuwste vacatures rechtstreeks in jouw inbox!