Hoe sterker de geur van dennennaalden en hoe luider de kerstklokjes gaan klinken, hoe vrijgeviger wij worden, zo lijkt het. En maakt het team van Euro Planit ook heel graag deel van uit!

 

Het doel van dit jaar

In de week voor Kerstmis haalt 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, maar ook na natuurrampen leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Een mooiere kerstgedachte bestaat bijna niet!

 

“Verbinden geeft energie” is onze lijfspreuk. Deze slaat helemaal op het goede doel van dit jaar. Vanuit de vestiging in Apeldoorn komen wij dan ook in Actie om dit doel te steunen! Op de laatste dag van het Glazen huis hopen we de Dj’s in het Glazen huis een cheque met een mooi bedrag te kunnen overhandigen. Een mooi bedrag dat het Rode Kruis kan helpen deze kinderen weer thuis te brengen.

 

Wat doen wij om geld op te halen?

Vanavond komt het hele team van Euro Planit bij elkaar tijdens de Benefiet Kerstborrel. Tijdens deze Kerstborrel kunnen alle collega’s een mooi bedrag doneren. De eerste donaties zijn al binnen gekomen via onze actiepagina. Daarnaast doen we een beroep op al onze medewerkers en klanten of zij samen met Euro Planit in actie willen komen.

 

Wil jij nou ook samen met ons in actie komen? Help ons dan zoveel mogelijk geld op te halen. Via deze link kom je op onze actiepagina terecht. Hier kun je alle donaties tot nu toe terug vinden. Alle beetjes helpen, het is de gedachte die telt.

Via onze Social Media zullen we jou op de hoogte gaan houden van de opbrengst en ander nieuws rondom deze actie. Ben je nou benieuwd naar foto’s van onze kerstborrel? Houd dan Facebook en Instagram in de gaten!

 

blog handtekening

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.