Mijn naam is Merel en ik ben sinds januari werkzaam als Sales Consultant op de vestiging in Apeldoorn. 

Eind 2016 heb ik mijn opleiding Hoge Hotelschool in Leeuwarden afgerond waarna ik werkzaam ben geweest als interimmanager. De switch die ik heb gemaakt naar Euro Planit is voor sommige mensen verrassend maar eigenlijk heeft het heel veel overeenkomsten met de horeca. Het leukste aan dit werk vind ik de diversiteit en de service die ik kan verlenen aan zowel de kandidaten als de bedrijven. Het geeft me een boost om het gehele traject van begin tot eind door te lopen en zo een succesvolle plaatsing te maken met behulp van mijn collega’s.

 

Mijn naam is Jody Heemstra, 31 jaar en ik woon in Lochem

Per 1 februari ben ik werkzaam bij Euro Planit Vorden als consultant. Door mijn eerdere ervaring in de uitzendbranche en recruitment weet ik wat ik mag verwachten, en ben ik met volle moed en enthousiasme gestart. Mijn collega’s in Vorden hebben mij direct een warm welkom geheten, en het voelde al snel vertrouwd.

 

 

Hoi! Ik ben Loeka, 22 jaar, en sinds een maand werkzaam bij Euro Planit te Hengelo. Ik werk hier als recruiter.

 Afgelopen september heb ik mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond aan het Saxion in Deventer. Alhoewel SJD niet de standaard opleiding is voor een functie als recruiter, ben ik erg blij met mijn plek hier! Het gehele derde jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen als bemiddelingsmedewerker. Door deze stage had ik al enige ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Ik vind het belangrijk dat mensen het gevoel krijgen dat er naar ze geluisterd word en dat ik ze kan helpen naar een nieuwe stap in hun carrière. Door de intakegesprekken die ik met potentiele kandidaten voer, kan ik dit waar maken. Daarnaast kan ik al mijn creativiteit en enthousiasme kwijt in het werven van nieuwe kandidaten. Ik heb mijn eerste maand bij Euro Planit als zeer prettig ervaren, ik voelde me vanaf dag één al welkom. Een betere start is er niet!

 

Mijn naam is Kaja Misior, ik ben recruiter/jobcoach bij Euro Planit Vorden en Apeldoorn.

Ik ben bezig met human resource management studie. Mijn passie is werken met mensen en hun helpen bij het vinden van werk in Nederland. Ik ben geïnteresseerd in de psychologie en persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd geniet ik van boek lezen en mij dieren verzorgen.

 

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.