Geen airco? De DIY airco!

Heb je geen airco op kantoor, maar wel een ventilator? Zet een emmer met ijsklontjes voor een ventilator en geniet van je eigen gemaakte airco!

Water, water en nog eens water

Heel cliché maar wel waar;  drink genoeg water tijdens warme dagen! Leg flesjes in de koelkast, of zet een kan water op je bureau. Mocht je “gewoon” water nou niet zo lekker vinden, dan zijn er genoeg leuke manieren om je water op te fleuren met bijvoorbeeld stukjes fruit.

Vroeg beginnen

Als je werk het toe laat, begin dan zo vroeg mogelijk, zo kun je aan het einde van de middag al naar huis. Genieten in de zon is beter dan binnen zweten, toch? 

Ice, ice baby

Wanneer de waterijsjes voorraad weer is aangevuld, gebruik de lunchpauze dan voor een verkoelende break en trakteer je collega’s op een lekker ijsje. Zo niet, dan is schepijs natuurlijk ook geen straf!

Maestro musica!

Onderaan de streep moet je de warme dagen gewoon accepteren en er samen met je collega’s het beste van maken. Hoe beter dan met een zomerse playlist? Laat de zomer maar komen!

 

Ik hoop dat deze 5 tips jullie helpen het hoofd koel te houden. Heb jij nog op zoek naar een kantoor met airco of leuke collega’s om tijdens de pauze een ijsje mee te eten? Kijk dan eens tussen ons actuele vacatureaanbodVolg je ons al op Facebook, Instagram en Twitter?

 

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.