Het doel van de vestiging Vorden

De vestiging Vorden heeft gedoneerd aan de Voedselbank Doetinchem/ Zelhem. De Voedselbank is een begrip in Nederland. Er worden hier zo'n 185 mensen met problemen geholpen door wekelijks gratis voedsel pakketten uit te delen. Bedrijven en supermarkten uit de regio schenken regelmatig eten, maar ze hadden een gebrek aan (diepvries, pot en blik) groente. We hebben ze een bus vol van deze groente geschonken. Twee medewerkers van de voedselbank zijn het met hun bus opkomen halen. Ze kunnen hier tijdens de feestdagen veel mensen blij mee maken!

 

Voedselbankvoedsel in busje

 

Het doel van de vestiging Hengelo

De vestiging Hengelo heeft gedoneerd aan Dierenopvangcentrum Hengelo (O). Dit is een asiel dat er voor zorgt dat o.a. zwerfdieren een onderdak hebben. Het doel is het opvangen en verzorgen van zwerf- en afstandsdieren die daar worden gebracht. Ze gaan op zoek naar een nieuw huisje voor deze dieren. In samenwerking met de Dierenbescherming en Dierenambulance Hengelo/ Borne zorgen ze dat zwerfdieren onderdak hebben en vermiste dieren met hun eigenaar herenigd kunnen worden. 

In 2019 gaan ze een speelweide aanleggen voor de honden. Wij hebben een toestel voor de speelweide geschonken en daarnaast nog voer en botten voor de honden en katten. 

 

dierenasiel Hengelo

 

Het doel van de vestiging Apeldoorn


De vestiging Apeldoorn heeft gedoneerd aan Boszicht in Apeldoorn. Boszicht is een kleinschalig wooninitiatief voor 12 jongeren tussen de 22 en 34 jaar. Deze jongeren hebben een verstandelijke beperking. De bewoners hadden behoefte aan een goede muziekinstallatie voor in de gezamenlijke woonkamer. Dit hebben wij ze cadeau gedaan, samen met een paar cd's.

 

overhandiging cadeau Apeldoornuitpakken cadeau boszicht

 

Het doel van de vestiging Hoogeveen

De vestiging Hoogeveen heeft gedoneerd aan Stichting provinciaal Drents Dierentehuis in Beilen. Zij zijn al sinds 1968 het enige asiel in de provincie Drenthe. Per jaar vangen zij rond de 500 honden en 1600 katten op en proberen vanuit hier nieuwe baasjes voor de dieren te zoeken. Het asiel had erg veel behoefte aan wat extra's voor de honden en katten. We hebben ze honden-/kattenvoer en heel veel botten geschonken. 

 

dierenasiel hoogeveenbotten in doos

 

 

Geweldig om te zien dat de "eindejaarsgeschenken" met open armen werden ontvangen door alle medewerkers en vrijwilligers. 

Wil je ook tijdens de feestdagen op de hoogte blijven van de laatse nieuwtjes volg ons dan op FacebookLinkedIn en Instagram.
Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig 2019!Team Euro Planit 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.