Bij Euro Planit vinden we blauw helemaal niet deprimerend. Het is juíst onze kleur! Ik zet een aantal redenen op een rij waarom deze blauwe maandag helemaal niet zo blue hoeft te zijn.

 

Is het glas halfvol of half leeg?

Hoe hopeloos je goede voornemens ook zijn mislukt, aan de start van een nieuw jaar kleeft een fantastische positieve vibe waardoor alles nog mogelijk lijkt te zijn. Als je nu al vreest dat het niet meer goedkomt met alles wat je wilt bereiken dit jaar…ho! Tel de dagen: we zitten pas 21 dagen in het nieuwe jaar. Dat wil zeggen dat je nog 344 dagen hebt om te bereiken wat je op je doelstellingen lijstje hebt staan. Dus; is jouw glas halfvol of half leeg?

 

De kleur blauw

De kleur blauw staat voor stabiliteit, rust, trouw én wijsheid. Daarnaast heeft het volgens onderzoeken een kalmerend effect op de gemoedstoestand. Een blauw gedecoreerd kantoor zou zorgen voor meer inzet en motivatie. Misschien is vandaag juist wel een goede dag om de (blauwe) verfemmer en kwast te pakken en los te gaan!

 

Blue job

Misschien ben je op deze maandag je huidige baan wel meer zat dan ooit! Bekijk het eens van de positieve kant; Wij zijn er om je te helpen! Je werkt graag met plezier en je wilt jezelf ontwikkelen. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke richting jij op wilt en wat jouw drijfveren zijn. Wij hebben een divers aanbod aan mooie opdrachtgevers. Neem contact met ons op en samen bepalen we de volgende stap in jouw loopbaan!

 

Dus Blue Monday?  Neem vandaag gewoon met een korreltje zout. Op naar volgende week, dan is het klaagvrije maandag en het wordt vanzelf weer een keer Black Friday 😉 

 

 Judith

Volg je ons al op FacebookLinkedIn en Instagram

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.