Zie jij het zitten om in de fijne interieurbouw met exclusieve jachten te werken? Dan maken wij graag kennis met je!

Bij Heesen Yachts Interiors in Winterswijk wordt de complete ontwikkeling en productie van de meest exclusieve jachtinterieurs verzorgd. Dit gebeurt volledig in eigen huis, met een team van uiterst gespecialiseerde vakmensen. Meubelmakers, stoffeerders, fineerders, polijsters, spuiters, en CNC-houtbewerkers, die tot de besten in hun vak behoren. Bij de interieurdivisie van Heesen in Winterswijk bouwen zo’n 130 specialisten aan de luxe ruimtes aan boord, zoals het trappenhuis, de main saloon, de eigenaarssuite en gastensuites.

Het niveau bij Heesen is zeldzaam binnen de jachtbouw. Ook bij bedrijven in andere sectoren kom je dit niet zomaar tegen. Alle onderdelen worden op maat gemaakt door houtbewerkers. Dit wordt allemaal met de uiterste precisie gedaan, zodat elk plafond, vloer, meubel en alle andere interieurdelen uniek zijn. Vervolgens bekleden de stoffeerders de meubels met het fijnste leer en de mooiste stoffen. Na een zorgvuldige eindcontrole gaan alle interieurdelen naar de eigen werf van Heesen in Oss voor montage aan boord.

Het mooie van het werken bij Heesen, is dat geen enkel ontwerp hetzelfde is. Alles is opdracht specifiek, dus je hebt veel variatie en uitdaging in het werk. Je werkt in de absolute top van de interieurbouw, dus er is tijd voor kwaliteit. Daarnaast werk je met unieke materialen en geavanceerde gereedschappen. Met jouw specifieke kennis en ervaring, lever je een unieke bijdrage aan ieder project. Iets om absoluut voldoening uit te halen! Voel jij de trots al, wanneer er een jachtinterieur wordt opgeleverd?

Een groot voordeel van werken bij Heesen is dat je absoluut trots kan zijn op het werk wat jij levert. Daar komt bij kijken dat er een prettige werksfeer hangt. Er is veel saamhorigheid en collega’s hebben wat voor elkaar over binnen dit bedrijf. Achterhoekse nuchterheid met een eerlijke en directe communicatie. Een prachtige werkomgeving!

Bekijk hier de huidige vacatures van Heesen:

Werkvoorbereider en meubelspuiter.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.