Terwijl de wereld buiten gehuld is in regen en kou, koesteren we binnen de warme relaties die we met onze medewerkers hebben. Elke maand zetten we met plezier een van onze collega's in het zonnetje, en ook deze februari is geen uitzondering. Na zorgvuldige overweging en met sterke aanbevelingen van jobcoach Liliana, zijn we tot de conclusie gekomen dat onze collega Agnieszka deze erkenning echt verdient.

Gefeliciteerd Agnieszka!

Agnieszka is sinds 2022 in dienst bij Euro Planit en speelt een onmisbare rol bij Müller Fresh Food Logistics in Holten als bestuurder op de reachtruck. Liliana, als jobcoach voor de arbeidsmigranten van Euro Planit, is een essentiële schakel in het soepele verloop van het arbeidsproces bij onze opdrachtgevers. Ze heeft regelmatig contact met Agnieszka en spreekt vol lof over haar: "Agnieszka werkt al twee jaar bij ons. Onze samenwerking is vanaf het begin vlekkeloos verlopen. Ze is een toegewijde medewerker die altijd hard werkt. Ze waardeert de samenwerking met Euro Planit echt. Mensen zoals zij maken mijn werk de moeite waard."


Toen we Agnieszka verrasten met een geschenkpakket, werd ze een beetje verlegen. Het is niet haar gewoonte om in de schijnwerpers te staan, maar ze was oprecht blij. Ze benadrukte haar tevredenheid over haar werk bij Müller in alle opzichten. "Ik heb hier goede collega's en goed contact met het management. Ik ga elke dag met een glimlach naar mijn werk en voel me echt gewaardeerd."

Werken bij Müller Fresh Food Logistics


Medewerkers zoals Agnieszka zijn van onschatbare waarde, maar dit vereist ook goede opdrachtgevers. Müller Fresh Food Logistics is zo'n opdrachtgever. De langdurige samenwerking heeft mooie resultaten opgeleverd. Dagelijks werken hier ongeveer dertig logistieke medewerkers via Euro Planit als orderpicker of reachtruckchauffeur. Als distributeur van gekoelde voedselwaren gaat het werk hier altijd door. Sinds kort maakt het Holtense familiebedrijf deel uit van het Duitse concern Dachser, wat de slagkracht nog verder vergroot.


Zou je ook graag aan de slag willen bij Müller Fresh Food Logistics? We hebben mooie vacatures beschikbaar als orderpicker, crossdockmedewerker of reachtruckchauffeur!

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.