In het hart van Twello bestaat een plek waar vakmanschap en hard werken samenkomen: ambachtelijke slagerij Van der Zee. In dit verhaal lees je meer over Van der Zee en over Zuzanna en Krystian: een stel dat samenwerkt bij dit mooie bedrijf.

Krystian begon zijn reis in Nederland via een ander uitzendbureau, maar keerde al snel terug naar Polen voor een korte pauze. Toen hij terug naar Nederland kwam, koos hij ervoor om via Euro Planit te gaan werken, waarna zijn oog viel op Van der Zee. Het duurde niet lang voordat hij zijn partner Zuzanna bij het team introduceerde. Samen besloten ze om hun toekomst in Nederland op te bouwen en om de Nederlandse taal te leren, ondanks dat ze de Engelse taal ook al goed beheersten.

Als we naar de ervaringen van Zuzanna en Krystian kijken, zien we twee mensen met een passie voor hun werk en een sterke wil om te groeien. Laten we even naar de personen zelf kijken!


Krystian Jandula:

Krystian heeft enkele jaren ervaring bij Van der Zee en kwam via een advertentie van Euro Planit bij het bedrijf terecht. Zijn voornaamste taken omvatten vleesproductie en het uitsnijden van stukken vlees. Hij waardeert de ontspannen sfeer op het werk en de vele steun van zijn collega's. Zijn motivatie komt voornamelijk voort uit zijn salaris, maar hij hoopt ook meer betrokken te kunnen zijn bij het management van het bedrijf en zijn droom van computerdiensten ooit te realiseren.


Zuzanna Letkiewicz:

Zuzanna begon haar reis bij Van der Zee via aanbeveling van haar vriend Krystian. Haar belangrijkste taak is het verpakken van diverse vleesproducten. Ze waardeert vooral de rustige werkomgeving die haar in staat stelt om in haar eigen tempo te werken, wat resulteert in producten van hoge kwaliteit. Ze geeft aan dat haar salaris haar dagelijks motiveert en ze geniet van de samenwerking met haar collega's.


 

Beide werknemers zijn het erover eens dat Van der Zee een geweldige werkplek is waar ze altijd goed kunnen opschieten met hun collega's. Het succes van Zuzanna en Krystian bij Van der Zee is een inspirerend voorbeeld van doorzettingsvermogen, toewijding en teamwork. Samen laten ze zien hoe hard werken en een positieve instelling de weg vrijmaken voor een succesvolle carrière en een veelbelovende toekomst in Nederland.

Urszula Lewandowska, al bijna zes jaar werkzaam bij Euro Planit als jobcoach/consultant, speelde een cruciale rol in de plaatsing van Krystian en Zuzanna bij Van der Zee. Haar toewijding aan haar werk en de bedrijven waar ze voor zorgt, waaronder Van der Zee, wordt bewonderd door haar collega's. Voor haar is het werken met Van der Zee als het koesteren van haar eigen 'kindje', zo zegt ze zelf.

Lijkt werken bij Van der Zee jou ook interessant? Mooi! Wij hebben een aantal mooie vacatures en opleidingen bij Van der Zee open staan. Wil je weten welke? Houd dan deze pagina in de gaten en solliciteer direct! Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar info@europlanit.nl of telefoon naar 0575 – 55 55 18.

Meld je aan voor de JobSpotter!


Meld je aan voor de JobSpotter en ontvang elke twee weken de nieuwste vacatures rechtstreeks in jouw inbox!