Daar waar we normaal gesproken één medewerker van de maand hebben, hebben we er deze maand twee! Olga en Cezary zijn een stel en beide werkzaam bij Van der Zee Vlees in Twello. In 2021 kwamen Olga en Cezary met Euro Planit in contact, op aanraden van een vriend. Ze zijn afkomstig uit Polen en zochten een leuke baan. Olga had al wat werkervaring in Nederland, maar wilde graag samenwonen en dus ging Cezary ook op zoek naar werk hier. Samen konden ze aan de slag bij Van der Zee Vlees.

De jobcoach van Euro Planit heeft met ze kennisgemaakt en voorgesteld bij Van der Zee Vlees in Twello. Het was al snel duidelijk dat ze hier konden gaan werken. “We hadden een leuk gesprek bij Van der Zee, waarin duidelijk werd verteld wat we konden verwachten. We hebben direct veel plezier, lachen veel en ook hadden we gelijk een goede, positieve indruk gekregen”, aldus Olga.

Anderhalf jaar later zijn Olga en Cezary nog steeds met veel plezier werkzaam bij Van der Zee. Ze vinden het werk erg leuk en kunnen het tempo goed aan. “Er heerst een goede sfeer bij het bedrijf. Er is altijd tijd om te werken en tijd om te lachen. Als wij verbeterpunten hebben, kunnen wij dit aandragen en dan wordt hier iets mee gedaan. We weten goed wat er van ons verwacht wordt, en we krijgen waardering van onze collega’s en managers.”

Als stel met elkaar werken

Op de vraag of ze nooit moe worden om elkaar de hele dag te zien is het antwoord nee. Ze werken binnen het bedrijf beide op de inpakafdeling, maar wel met verschillende machines. Ze kunnen elkaar dus ook helpen als het nodig is. Soms is Cezary wat eerder klaar met zijn werkzaamheden, dan komt hij even bij Olga kijken of ze nog hulp kan gebruiken. Zit de dag erop? Dan rijden ze samen weer naar huis.

Olga en Cezary zijn blij met de onderscheiding van medewerker van de maand en zijn blij dat hun werk gewaardeerd wordt. “Wat we fijn vinden aan Van der Zee is dat we onszelf kunnen ontwikkelen. Je kan doorgroeien in de functie en qua afdeling. We zijn tevreden met de werkzaamheden en krijgen de kans om te doen wat we leuk vinden en waar we ons goed in voelen.”

Werkgever van de maand

Uiteraard is Van der Zee werkgever van de maand. Over Olga en Cezary zeggen ze het volgende: “Ze zijn fijne medewerkers: ze zijn erg flexibel en communiceren goed. Als het een drukke dag wordt, beginnen zij de werkdag wat eerder, zodat ze ook op tijd weer klaar zijn. Is het nodig om te blijven? Dan helpen ze elkaar ook!”

Bij Van der Zee Twello worden verschillende producten gemaakt. Van geportioneerd vlees, tot hamburgers en schnitzels. Zij zijn de ambachtelijke slager van de HANOS en Distrivers en bestaan al sinds 1925! Euro Planit waardeert de samenwerking met Van der Zee Vlees. We werken al meerdere jaren samen met deze locatie in Twello. Het bedrijf is flink aan het uitbreiden, zo komen er nieuwe afdelingen bij. De verbouwing is nog in volle gang, maar het einde is in zicht!

Wil jij nou ook bij Van der Zee Vlees aan het werk? Wij hebben nog een leuke vacature als operator vleeswaren

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.