Bij Euro Planit zijn we altijd blij om te zien hoe onze plaatsingen uitgroeien tot succesverhalen. Onno Wang, een gedreven en positieve inbouwspecialist, is hier een perfect voorbeeld van. Onno is recent door Stefan van Euro Planit bij Protect-Effect geplaatst als uitzendkracht en is nu uitgeroepen tot werknemer van de maand.

 

Een vliegende start

Guido Clasquin van Protect-Effect was meteen enthousiast over Onno. "Toen Stefan met het verhaal van Onno kwam, dacht ik, dat is wel de moeite waard om te bekijken. Onno had al wat ervaring in de elektronica en toonde direct enthousiasme. Dat is belangrijk, want bij Protect heb je een bepaalde zelfstandigheid nodig. Onno past perfect binnen ons team en was na een paar weken al volledig inzetbaar. Dat is echt uniek," aldus Guido.

 

Een perfecte match

Onno voelt zich goed op zijn plek bij Protect-Effect. Hij vertelt: "Mijn eerste indruk van Euro Planit en hoe ik geholpen ben, was heel bijzonder. Stefan heeft echt geluisterd naar mijn wensen en behoeften. Dat was heel anders dan mijn ervaringen met andere uitzendbureaus, die vaak onpersoonlijk zijn. Het voelt alsof ik hier mijn plekje heb gevonden."

Guido beaamt dit: "Het is leuk om te horen dat het allemaal goed loopt. Bij Protect is het belangrijk dat onze medewerkers zelfstandig kunnen werken en Onno heeft dat snel opgepikt. We hebben veel vertrouwen in hem."


Technische groei en uitdagingen

Onno's functie als inbouwspecialist houdt in dat hij op locatie bij klanten apparatuur inbouwt in voertuigen. Dit varieert van camera’s tot flitslichten en track-and-trace systemen. Hij vertelt enthousiast over een van zijn uitdagende projecten: "Ik was verantwoordelijk voor het inbouwen van camera’s in 33 auto’s. Dat was een enorme logistieke en technische uitdaging, maar ik heb er veel van geleerd."

Guido vult aan: "Bij Protect moet je niet alleen technische kennis hebben, maar ook zelfstandig kunnen werken en goed met klanten kunnen communiceren. Onno heeft in korte tijd laten zien dat hij dit allemaal beheerst."

 

Toekomstplannen en ambities

Onno is ambitieus en wil zich verder ontwikkelen, vooral op het gebied van ICT en programmeren. Hij is al begonnen met zelfstudie om zijn vaardigheden verder te verbeteren. "Ik zie een grote uitdaging in het programmeren en coderen van auto's. Ik wil mijn kennis op dat gebied vergroten en ben daarom zelf al met diverse software aan het testen," vertelt Onno.


Succes en werkplezier

Voor Onno betekent succes plezier in zijn werk: "Succes is voor mij dat ik elke dag met plezier opsta en aan het werk ga. Dat ik geland ben op een plek waar ik mijn ei kwijt kan. Dat gevoel heb ik hier bij Protect-Effect."

Guido en Stefan zijn het daar helemaal mee eens. "Bij Euro Planit streven we altijd naar duurzame relaties en het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek. Onno is daar een prachtig voorbeeld van," zeggen ze overeenstemmend.


Toekomstige collega

Onno heeft ook waardevol advies voor anderen die een soortgelijke functie ambiëren: "Gun jezelf de tijd om te leren en maak gebruik van de steun die je krijgt. Bij Protect-Effect zijn de lijnen kort en kun je altijd bij collega's terecht voor hulp. Bespreek alles en leg de lat niet te hoog voor jezelf."

Zie jij jezelf al werken als collega van Onno of als een flexkracht bij Euro Planit? Ga dan naar www.europlanit.nl en solliciteer op een van onze toffe vacatures of stuur je cv naar info@europlanit.nl 

 

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.