De moderne technologische wereld evolueert in een razendsnel tempo en bedrijven zoals ZT Systems spelen een cruciale rol in deze vooruitgang. Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de technologie-industrie, is het de moeite waard om te bekijken wat het werken bij ZT Systems precies inhoudt. Samen met Nonja Bonte gaan we dieper in op het reilen en zeilen van het werken bij ZT Systems, de cultuur van het bedrijf en de kansen die het biedt voor professionele groei.

 

Hoogwaardige technologieproducten 

Nonja werkt al enige tijd samen met ZT Systems: “ZT Systems is een toonaangevende speler op het gebied van geavanceerde server- en opslagoplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige technologieproducten en op maat gemaakte oplossingen voor klanten wereldwijd. Met expertise in ontwerp, fabricage en implementatie van IT-infrastructuur, heeft ZT Systems een stevige positie verworven in de markt.”


Kansen voor professionele groei

Bij ZT Systems is er veel aandacht voor de professionele groei van medewerkers, en dat maakt het samenwerken zo interessant. Nonja wordt zichtbaar enthousiast en verteld verder: “Het bedrijf investeert in opleidingen, trainingen en ontwikkelingsprogramma's om ervoor te zorgen dat werknemers hun vaardigheden kunnen uitbreiden en up-to-date kunnen blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Of je nu een beginnende professional bent of een ervaren expert, ZT Systems biedt mogelijkheden om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Werknemers krijgen hier zichtbaar energie van.”
 
Binnen het bedrijf zijn er ook kansen voor interne mobiliteit. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om door verschillende afdelingen en functies te bewegen, afhankelijk van je interesses en vaardigheden. “Dit kan niet alleen je kennis verbreden, maar ook je perspectief op de bedrijfsactiviteiten verrijken.” 

 
Innovatie en technologische uitdagingen

Werken bij ZT Systems betekent werken aan technologische uitdagingen die impact hebben op de wereldwijde IT-industrie. Het bedrijf is betrokken bij het ontwerpen en leveren van oplossingen die organisaties helpen hun IT-infrastructuur te optimaliseren en te schalen. “Dit betekent dat medewerkers worden uitgedaagd om innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen.” Verteld Nonja.

 

Bedrijfscultuur binnen ZT Systems

Een van de meest intrigerende aspecten van werken bij ZT Systems is volgens Nonja de bedrijfscultuur. “Het bedrijf streeft ernaar een omgeving te creëren waarin creativiteit, innovatie en samenwerking worden aangemoedigd. Het team bij ZT Systems bestaat uit getalenteerde professionals met diverse achtergronden en expertisegebieden, wat zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving. Daarnaast werken ze veel samen met expats die verschillende culturen met zich meebrengen, hierdoor ontstaat veel diversiteit op iedere afdeling.”
 
Daarnaast benoemt ze ook de transparantie en open communicatie als belangrijke kernwaarden binnen het bedrijf. “Medewerkers worden aangemoedigd om ideeën te delen en constructieve feedback te geven, ongeacht hun functieniveau. Dit draagt bij aan een cultuur van continu leren en verbeteren.”

 

Werken bij ZT Systems

Met mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, interne mobiliteit en betrokkenheid bij technologische uitdagingen, is werken bij ZT Systems een goede keuze zijn voor degenen die streven naar een betekenisvolle carrière in de technologie-industrie. “Dus, wil jij komen werken bij ZT Systems, neem dan contact op met mij!” Roept Nonja enthousiast.
 


Openstaande vacatures:

Benieuwd naar de top 5 vacatures die Nonja bij ZT Systems open heeft staan? Klik dan snel verder, neem contact op via +31 (0) 6 82 09 96 91 of mail naar n.bonte@europlanit.nl

  1. Logistiek medewerker
  2. Productieplanner
  3. Logistiek coördinator
  4. QC Technician
  5. Inventory controller

 

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.