Maak kennis met Amadou, die via Euro Planit zijn carrière in Nederland een vliegende start gaf!

Van Italië naar Nederland

Amadou is vanuit Italië naar Nederland gekomen om te werken. Via een vriend kwam hij in contact met Euro Planit. "Mijn eerste contact was met Steffie van Euro Planit, en ze gaf me direct een kans," vertelt Amadou.

Een warm welkom en professionele groei

Amadou werd met open armen ontvangen bij Von Gahlen. Op zijn eerste dag gaf teamleider Willem hem duidelijke instructies, en dankzij de vriendelijke collega’s voelde Amadou zich meteen thuis. Zijn harde werk en toewijding vielen op, waardoor hij al snel de kans kreeg om van productiemedewerker door te groeien tot spuiter.

Willem beschrijft Amadou als een waardevolle toevoeging aan zijn team. “Dankzij zijn vastberadenheid en positieve instelling is hij echt een topper! Ik denk dat hij aan het begin staat van een veelbelovende carrière bij Von Gahlen.” Amadou denkt er hetzelfde over: “Ik wil graag blijven groeien en zie mezelf over vijf jaar nog steeds bij Von Gahlen werken!”.

Succesvolle samenwerking

Femke, HR-manager bij Von Gahlen, die zelf een paar jaar geleden ook via Euro Planit bij Von Gahlen is gestart (mooi onderwerp voor een ander succesverhaal), benadrukte de fijne samenwerking tussen Euro Planit en Von Gahlen. “Ik waardeer de ondersteuning van Euro Planit bij het vinden van gemotiveerd personeel zoals Amadou, die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van ons bedrijf”. Ondanks dat Von Gahlen in het begin nog moest wennen aan de inzet van Europese werknemers, is Femke nu erg blij dat ze die stap hebben gezet.

Dankbaarheid en motivatie

Amadou is dankbaar voor de kansen die Euro Planit en Von Gahlen hem hebben geboden. "Ik voel me hier thuis en iedereen is vriendelijk. Dit is een geweldige plek om te werken!" Amadou blijft gedreven om te leren en zich te verbeteren, en wij zijn trots om hem in ons veelzijdige team te hebben. Hij is een voorbeeld van hoe een positieve instelling en hard werken kunnen leiden tot succes, zowel voor hemzelf als voor het bedrijf.

Meld je aan voor de JobSpotter!


Meld je aan voor de JobSpotter en ontvang elke twee weken de nieuwste vacatures rechtstreeks in jouw inbox!