Blogs | Euro Planit

Gezocht: huisvesting voor internationale professionals

Geschreven door Leonie | 13 aug 2024

Een comfortabele en ondersteunende leefomgeving is een basisbehoefte voor iedereen: ook voor onze werknemers uit landen zoals Portugal, Spanje, Polen en India. In Nederlandse steden als Doetinchem, Almere en Nieuw-Bergen wil Euro Planit hen graag een warm thuis bieden. Deze bruisende steden zijn culturele- én groeicentra, met uitstekende voorzieningen die bijdragen aan een geweldige leefomgeving voor onze internationale professionals.


Internationale professionals een thuisbasis bieden


Regelmatig deelt Euro Planit inspirerende verhalen van onze medewerkers en hun succes. Onlangs zijn er bijvoorbeeld interviews gepubliceerd over Fabian (Poolse mechatronicus), Leandro (Portugese elektronicus) en Rohan (Indiase Mechanical Engineer). Een goede baan bij een mooie opdrachtgever in combinatie met een fijne thuisbasis zorgden onder andere voor deze perfecte matches.

Door internationale professionals een comfortabele en gastvrije thuisbasis te bieden, staat hun welzijn op nummer 1. Ook zorgt Euro Planit er voor dat de krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt door de juiste personen wordt ingevuld: ook als deze personen niet in Nederland gevonden kunnen worden. Op deze manier blijft de Nederlandse industrie draaiende en blijft Euro Planit bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze technische professionals.


Gegarandeerde veiligheid, hygiëne en leefbaarheid


Euro Planit staat voor een veilig en prettig thuis voor hun werknemers. De kwaliteit van hun huisvesting wordt regelmatig gecontroleerd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF). Sinds 2015 zijn ze SNF-gecertificeerd, wat betekent dat de woningen van Euro Planit voldoen aan strenge normen. Deze normen omvatten vereisten: van een bepaald aantal oppervlakte per persoon tot de aanwezigheid van essentiële voorzieningen zoals een keuken en sanitair.

Dankzij uitgebreide controles door de SNF worden veiligheid, hygiëne en leefbaarheid gegarandeerd. Flexwerkers verblijven daardoor altijd in veilige, comfortabele en goed onderhouden accommodaties. Toch wordt een huis pas een thuis op het moment dat werknemers er prettig kunnen wonen. De huisgenoten, leefomgeving, dagelijkse werk: ze dragen allen bij aan een gevoel van welzijn. Het streven is dan ook om alle zaken die van belang zijn in balans te brengen. 


Op zoek naar huisvesting


Net als de arbeidsmarkt kent ook de huizenmarkt in Nederland een enorme krapte. Euro Planit is daarom continu op zoek naar nieuwe en kwalitatieve huisvestingsmogelijkheden. De locaties waar gezocht wordt bevinden zich in een straal van 15 tot 25 km rondom de volgende plaatsen:

-    Apeldoorn
-    Barneveld
-    Doetinchem 
-    Zevenaar
-    Almere
-    Nieuw-Bergen
-    Almelo 
-    Deventer
-    Goch
-    Kleve 
-    Weeze 

Vanzelfsprekend is de huisvesting in goede staat, of is het op te knappen tot een fijn thuis voor de toekomstige werknemers van Euro Planit. Heb je huisvesting beschikbaar in een van deze plaatsen? Of ken je iemand die dit heeft? Neem dan vandaag nog contact met op via info@europlanit.nl en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Samen creëren we een warm welkom voor onze internationale professionals!